Ιούνιο στη Μυτιλήνη η Εθνική του Euro 2004!

12/04/2016 - 13:27

Ένα ακόμα σπουδαίο φιλικό παιχνίδι προγραμματίζει ο Σύλλογος Παλαιμάχων του Παλλεσβιακού, που θα φέρει το καλοκαίρι στη Λέσβο την εθνική ομάδα του Euro 2004, που κατέκτησε το τρόπαιο στην Πορτογαλία, στο μεγαλύτερο θρίαμβο όλων των εποχών στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο!

Ο αγώνας αποφασίστηκε να πραγματοποιηθεί στις 7 Ιουνίου, στο Δημοτικό Στάδιο Μυτιλήνης, το οποίο είναι βέβαιο ότι θα γεμίσει ασφυκτικά από φίλους του ποδοσφαίρου στο νησί μας, που θα έχουν την ευκαιρία να δουν από κοντά τους πρωταθλητές Ευρώπης, που δόξασαν την «γαλανόλευκη» και μας πρόσφεραν έναν ανεπανάληπτοι θρίαμβο πριν από 12 χρόνια.

Οι παλαίμαχοι του Παλλεσβιακού έχουν διοργανώσει κατά καιρούς πολύ σπουδαία φιλικά παιχνίδια, φέρνοντας στη Λέσβο την αντίστοιχη ομάδα του Ολυμπιακού πέρυσι, αλλά και πριν λίγους μήνες μια ομάδα αποτελούμενη από γνωστούς ηθοποιούς και καλλιτέχνες, που συμμετέχουν σε τέτοια παιχνίδια για φιλανθρωπικό σκοπό. Στο πλαίσιο της... προετοιμασίας τους μάλιστα, θα βρεθούν σε λίγες ημέρες και στην Τουρκία, για ένα φιλικό παιχνίδι με αντίπαλο την ομάδα της Καρσίγιακα, το διήμερο 16-17 Απριλίου. 

 

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey