Στον "Ταρλά" ο Αίγειρος, στα Λουτρά ο Αιολικός!

07/05/2016 - 13:07 Τελευταία τροποποίηση στις 07/05/2016 - 13:24

Με κοινή συνισταμένη το συμφέρον του λεσβιακού ποδοσφαίρου, οι πρόεδροι Αιολικού και Αίγειρου Μυστεγνών ήρθαν σε συνεννόηση για το ποια ομάδα θα αγωνιστεί πού στις προσεχείς αγωνιστικές τους υποχρεώσεις, δείγμα του ότι εάν υπάρχει καλή θέληση, στα πάντα μπορεί να βρεθεί λύση.

Η αλλαγή της ημέρας διεξαγωγής του αγώνα Αιολικός-Λεβάντε, για την τελευταία αγωνιστική της Γ' Εθνικής, συνέπεσε με την πρεμιέρα του Αίγειρου κόντρα στον Πανθηραϊκό για τα μπαράζ ανόδου. Οι δύο αγώνες είχαν οριστεί στο Δημοτικό Στάδιο Μυτιλήνης, ωστόσο παρά την εξέταση κάθε πιθανού σεναρίου ήταν αδύνατη η φιλοξενία και των δύο παιχνιδιών την ίδια μέρα στον "Ταρλά".

Έτσι, ο Πρόεδρος του Αιολικού Σταύρος Γριπιώτης, αξιολογώντας και τη σπουδαιότητα του αγώνα που δίνει ο πρωταθλητής ΕΠΣ Λέσβου, προτίμησε να κάνει ένα βήμα πίσω. Ο Αιολικός θα αγωνιστεί τελικά στο Γήπεδο Λουτρών, κάνοντας παράλληλα αίτημα προς την ΕΠΟ ώστε η ώρα έναρξης του παιχνιδιού να οριστεί στις 3 το μεσημέρι. Δύο ώρες αργότερα, στον "Ταρλά", θα δίνεται η σέντρα στο Αίγειρος-Πανθηραϊκός.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι αυτή θα είναι η πρώτη φορά που η ομάδα των Μυστεγνών θα αγωνιστεί στο Στάδιο Μυτιλήνης, ενώ επίσης το ανακαινισμένο Γήπεδο Λουτρών θα φιλοξενήσει επίσης για πρώτη φορά αγώνα Γ' Εθνικής.

Σε ανακοίνωσή της, η διοίκηση του Αίγειρου ευχαριστεί τον Αιολικό και τον Σταύρο Γριπιώτη: 

"Η ΠΑΕΣ ΑΙΓΕΙΡΟΣ ΜΙΣΤΕΓΝΩΝ ευχαριστεί την ομάδα του Αιολικού Μυτιλήνης για την αποδοχή του αιτήματος της ομάδας μας για αλλαγή της έδρας διεξαγωγής του αγώνα ΑΙΟΛΙΚΟΥ-ΛΕΒΑΝΤΕ, ώστε να μπορέσει να αγωνισθεί η ομάδα μας στο Δημοτικό Στάδιο Μυτιλήνης στον κρίσιμο αγώνα μπαράζ με τον Πανθηραικο Σαντορίνης για την άνοδο στην Γ´Εθνική.

Αυτές οι ενέργειες συμβάλουν στην καλύτερη συνεργασία μεταξύ των ομάδων σε τοπικό επίπεδο για την καλύτερη εκπροσώπηση του λεσβιακού ποδοσφαίρου.

ΜΕ ΤΙΜΗ ΤΟ Δ/Σ ΠΑΕΣ ΑΙΓΕΙΡΟΣ ΜΙΣΤΕΓΝΩΝ"

Η σχετική ανακοίνωση του Αιολικού:

"Κατόπιν σχετικού αιτήματος της ομάδας του Αιγείρου Μυστεγνών, το Διοικητικό Συμβούλιο του Α.Ε.Π.Σ. ΑΙΟΛΙΚΟΣ σε σημερινή έκτακτη συνεδριάσή του αποφάσισε να προβεί σε κάθε απαιτούμενη ενέργεια προκειμένου ο ορισθείς από την ΕΠΟ αγώνας του Αιολικού με την ΑΟ Λεβάντε την 15-5-2016 στο Δημοτικό Στάδιο Μυτιλήνης να πραγματοποιηθεί στο γήπεδο Λουτρών την ίδια ημερομηνία και ώρα 15:00, έτσι ώστε ο Αίγειρος Μυστεγνών να μπορέσει να αγωνισθεί με τον Πανθηραϊκό στο Δημοτικό Στάδιο Μυτιλήνης την ως άνω ημερομηνία και ώρα 17:00, προκειμένου να βοηθήσει την ομάδα του Αίγειρου Μυστεγνών στην προσπάθειά της για την άνοδο στην Γ’ Εθνική κατηγορία και παράλληλα να δοθεί η δυνατότητα στους Λέσβιους φιλάθλους να παρακολουθήσουν τους αγώνες και των δύο ομάδων.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του

ΑΕΠΣ ΑΙΟΛΙΚΟΣ ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ"

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey