"Πρασίνισε" ξανά το "Γεώργιος Σκούφος"

13/05/2016 - 15:36

Ένα ακόμα μεγάλο έργο για το λεσβιακό ποδόσφαιρο, που αναμένεται να προσφέρει εκ νέου πολλαπλές λύσεις εντός της Μυτιλήνης, έχει ξεκινήσει τις τελευταίες εβδομάδες.

Ο λόγος για το "Γεώργιος Σκούφος", το οποίο μετά την αποχώρηση της ΠΑΕ ΑΕΛΚ που το χρησιμοποιούσε ως προπονητήριο, έπεσε για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα σε αχρηστία, γεγονός που περιόρισε αισθητά τα διαθέσιμα γήπεδα τόσο για προπονήσεις όσο και για αγώνες, αναγκάζοντας πολλές από τις ομάδες της Μυτιλήνης να χρησιμοποιούν ως έδρα πότε το "Χριστοφίδειο" της Αγιάσου και πότε τα Γήπεδα Παπάδου ή Αγίας Παρασκευής.

Με πρωτοβουλία του Προέδρου του Οργανισμού Παιδείας, Πολιτισμού και Αθλητισμού Μιχάλη Ταμβακέλλη και φυσικά με την προτροπή του Δημάρχου Σπύρου Γαληνού, μπήκε σε προτεραιότητα η ανακατασκευή και του Γηπέδου "Γεώργιος Σκούφος". Οι εργασίες έχουν ξεκινήσει και ήδη τα αποτελέσματα είναι αισθητά, αφού μετά τη σπορά που έγινε ο αγωνιστικός χώρος έχει αρχίσει να "πρασινίζει". Παράλληλα με την ανακατασκευή του χλοοτάπητα, εκτελούνται εργασίες και εντός των αποδυτηρίων, τα οποία μετά την αποχώρηση της ΠΑΕ ΑΕΛΚ έχουν αρκετές φθορές.  Το πρωί, Μιχάλης Ταμβακέλλης και Θεόδωρος Στεργίου βρέθηκαν στο γήπεδο και είδαν από κοντά την πρόοδο των εργασιών.

Ο Δήμος Λέσβου και οι εντεταλμένοι του φορείς για τον αθλητισμό προχωρούν με σταθερά βήματα τον εκσυγχρονισμό των ποδοσφαιρικών γηπέδων και μάλιστα τις αμέσως επόμενες εβδομάδες αναμένονται και εξωραϊστικές παρεμβάσεις σε άλλα γήπεδα του νησιού.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey