Έναρξη προπονήσεων Σχολής Ολυμπιακού

06/09/2016 - 19:22

Αντίστροφα μετράει πλέον ο χρόνος για την έναρξη των προπονήσεων στην παλαιότερη Σχολή του Ολυμπιακού, αυτή της Μυτιλήνης, η οποία συνεχίζει τη συνεργασία της με την ΠΑΕ Ολυμπιακός για 16η χρονιά!

Η Διεύθυνση Ακαδημίας Ποδοσφαίρου του Ολυμπιακού, τηρώντας πιστά τις αρχές της για ανάπτυξη, αναβάθμιση και αξιοποίηση των τμημάτων υποδομής σε όλη τη χώρα, επενδύει κάθε χρόνο περισσότερα στις Σχολές του Δικτύου και πολλά από τα παιδιά που φοιτούν σε αυτές στελεχώνουν τα αγωνιστικά τμήματα της Ακαδημίας στου Ρέντη, ενώ και αρκετοί πλέον αθλητές από τις ακαδημίες όπως οι Ανδρούτσος, Χουτεσιώτης, Μανθάτης, Τσιμίκας, Ρέτσος και φυσικά ο δικός μας Πραξιτέλης Βούρος, είναι πλέον μέλη της πρώτης ομάδας του συλλόγου.

Η Σχολή Μυτιλήνης θα έχει και φέτος ως έδρα τα γήπεδα ”MFC Spanos'', που βρίσκονται στην παραλία Μόριας, παράλληλα θα χρησιμοποιηθούν τα γήπεδα "Παν. Σαλταμάρας" (έναντι Δικαστικού Μεγάρου Μυτιλήνης) και "Καραπαναγιώτειο" Μόριας. Όπως αποκαλύπτει μάλιστα κατ' αποκλειστικότητα το "SL", ως τέταρτο γήπεδο εντός της πόλης της Μυτιλήνης θα χρησιμοποιηθεί ο αύλειος χώρος του 15ου Δημοτικού Σχολείου Μυτιλήνης, ο οποίος θα ανακαινισθεί από το σωματείο "Λιονταράκια", με αλλαγή του τάπητα, ώστε να φιλοξενούνται εκεί οι ακαδημίες του συλλόγου.

Στη Σχολή μπορούν να προπονηθούν παιδιά γεννημένα από το 2012 και μεγαλύτερα, τα οποία εκτός από ποδόσφαιρο θα έχουν την ευκαιρία να συμμετάσχουν στο κοινωνικό, επιστημονικό και φιλανθρωπικό πρόγραμμα του Δικτύου Σχολών της ΠΑΕ Ολυμπιακός. Η ανδρική ομάδα "Λιονταράκια", που είναι η συνέχεια της ακαδημίας, έχει ξεκινήσει με προπονητή τον Κώστα Καραμανώλη και το τμήμα νέων (2001-2002-2003) θα ξεκινήσει την Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου στις 21:00 στο Γήπεδο "Παν. Σαλταμάρας". Οι προπονητές και το πρόγραμμα των τμημάτων θα ανακοινωθούν την Τετάρτη και μαζί με τα παλιά υπάρχουν φυσικά και νέα πρόσωπα.

Για εγγραφές και πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε τις εγκαταστάσεις της Σχολής ή να επικοινωνήσετε στα τηλέφωνα 2251032774, 6948591839 (κ. Βαγγέλη Σπανό) ή στο e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.. Περισσότερες λεπτομέρειες θα αναρτηθούν σύντομα και στη σελίδα της σχολής στο facebook "Olympiacos mutilini soccer school".

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey