Μπέρδεμα με "Γ. Σκούφος" και "Καραπαναγιώτειο" Μόριας

07/09/2016 - 14:28

Η χθεσινή συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου της ΕΠΣ Λέσβου έβγαλε αρκετές αποφάσεις, με πιο σημαντική εκείνη που αφορά τη χρησιμοποίηση των γηπέδων "Γ. Σκούφος" και "Καραπαναγιώτειο" Μόριας στους προσεχείς αγώνες Κυπέλλου Λέσβου.

Συγκεκριμένα, όπως σημειώνεται από την Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Λέσβου, δεν είναι δυνατή η χρήση των δύο γηπέδων στους προσεχείς αγώνες των Οδυσσέα Ελύτη, Παλλεσβιακού, Βύρωνα Μόριας, Κεραυνού Αφάλωνα και Αίγειρου Μυστεγνών με αποτέλεσμα αυτοί να διεξαχθούν στα Γήπεδα Λουτρών και Ενωσιακού Θερμής. Από το Δήμο Λέσβου προκύπτει μια μικρή καθυστέρηση ως προς την παράδοση προς χρήση των δύο γηπέδων στις ομάδες, η οποία υπολογίζεται να έχει ξεπεραστεί σε περίπου ένα μήνα. Γεγονός που σημαίνει ότι δημιουργούνται και ανακατατάξεις στο αγωνιστικό πρόγραμμα των διοργανώσεων της ΕΠΣΛ.

Στις υπόλοιπες αποφάσεις:

  • Η Υγειονομική Επιτροπή της ΕΠΣΛ κατόπιν πρόσκλησης των α] Μορφωτικού Αθλητικού Εκπολιτιστικού ομίλου Σιγρίου {ΘΕΟΦΑΝΗΣ ΣΙΓΡΙΑΝΗΣ} και β[ Εξωραιστικού Πολιτιστικού συλλόγου των Απανταχού Σιγριανών  {ΤΟ ΣΙΓΡΙ} θα μεταβεί την Κυριακή 11-9-16 ώρα 11.00 στο Σίγρι , προκειμένου να πραγματοποιήσει ενημερωτικό σεμινάριο παροχής πρώτων βοηθειών και αντιμετώπισης εκτάκτων περιστατικών στους κατοίκους του χωριού και των γύρω περιοχών. Πληροφορίες κ. Λάμπρος Σταθάκης 6974837189.
  • Μετα από αίτημα της ομάδας ΑΟ ΒΑΣΙΛΙΚΩΝ που έγινε δεκτό από το συμβούλιο της ΕΠΣΛ , η ομάδα θα αγωνισθεί στην Β΄ κατηγορία για να συμπληρωθεί ο αριθμός των 12 ομάδων που προβλέπει η Προκήρυξη του πρωταθλήματος.
  • Από τον διευθυντή του Κέντρου Φιλοξενίας Προσφύγων και Μεταναστών {ΚΑΡΑ ΤΕΠΕ} του Δήμου Λέσβου και με αφορμή την χορηγία αθλητικού υλικού από την Ενωσή μας , λάβαμε ευχαριστήρια επιστολή.
  • Επίσης γίνεται γνωστό ότι στους αγώνες Κυπέλλου  [μέχρι 25-9-15] και ΜΟΝΟ η είσοδος στον αγωνιστικό χώρο θα γίνεται χωρίς το δελτίο πιστοποίησης , μέχρι δύο άτομα κατά δήλωση του σωματείου. Με την έναρξη των πρωταθλημάτων ΟΥΔΕΙΣ δεν θα εισέρχεται ως προπονητής χωρίς την κάρτα πιστοποίησης.
  • Αποφασίσθηκε η διενέργεια από την Ενωση μας τριών σεμιναρίων στην Λήμνο που θα αφορούν α] θέματα κανονισμών ποδοσφαίρου για παίκτες –προπονητές-παράγοντες β] θέματα υγειονομικά και παροχής πρώτων βοηθειών. γ] διήμερο σεμινάριο προπονητικής. Χρόνος τέλεσης και λοιπές λεπτομέρειες θα ανακοινωθούν με νεότερη ανακοίνωση μας.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey