Αγώνας φιλανθρωπικού χαρακτήρα στη Στύψη

15/09/2016 - 17:04 Τελευταία τροποποίηση στις 16/09/2016 - 14:07

Ένας ποδοσφαιρικός αγώνας αλληλεγγύης θα διεξαχθεί το απόγευμα της Κυριακής (18/9) στο Γήπεδο της Στύψης ανάμεσα στον Γερμανό Καραβαγγέλη και τους Παλαίμαχους του Παλλεσβιακού.

Πρόκειται για έναν αγώνα φιλανθρωπικού χαρακτήρα, που διοργανώνουν από κοινού η Τοπική Κοινότητα Στύψης, ο Πολιτιστικός Σύλλογος της περιοχής, ο Ελαιουργικός Συνεταιρισμός, ο Ιππικός Όμιλος Στύψης - Υψηλομετώπου, και ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων των σχολείων της Στύψης, μαζί φυσικά με την ποδοσφαιρική ομάδα του Γερμανού Καραβαγγέλη, ώστε από τα έσοδα που θα προκύψιυν να βοηθηθεί οικονομικά ο άτυχος 15χρονος Ιγνάτης Χαλκιώτης, από το Σκουτάρο, που είχε εμπλακεί σε τροχαίο ατύχημα πριν λίγους μήνες και βρίσκεται στο στάδιο της ανάρρωσης.

Οι τοπικοί φορείς προσκάλεσαν τον Σύλλογο Παλαιμάχων του Παλλεσβιακού, που αποκρίθηκε αμέσως θετικά. Στη διάρκεια του αγώνα θα πραγματοποιηθεί λαχειοφόρος αγορά με δώρο μια εικόνα της Παναγίας.

Ο αγώνας γίνεται για καλό σκοπό και η παρουσία των φίλων του ποδοσφαίρου στο "Καραβαγγέλειο" Γήπεδο Στύψης κρίνεται αναγκαία.   

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey