Δύο «Απολλωνάκια» για προπονήσεις στον ΠΑΟΚ

17/05/2018 - 16:03 Τελευταία τροποποίηση στις 17/05/2018 - 16:38

Σε συνέχεια της συμμετοχής του Απόλλωνα Βουναρακίου σε παίδες και νέους στο ποδοσφαιρικό  τουρνουά «Φιλοκτήτης Cup - Λήμνος 2018» τον Απρίλιο, παρουσία μάλιστα των τεχνικών ιθυνόντων του ΠΑΟΚ, η ομάδα της Λέσβου δέχθηκε επίσημη πρόσκληση από το τεχνικό επιτελείο υποδομών του Δικεφάλου του βορρά για δύο ποδοσφαιριστές, που θα συμμετάσχουν σε προπονήσεις - δοκιμαστικά των αγωνιστικών τμημάτων των ομάδων Κ13 και Κ17.

Πρόκειται για τον Μανώλη Βόικο, που θα δοκιμαστεί στους «μικρούς» και τον Μπέκου Λαμάι που θα προπονηθεί με τους «μεγάλους» του ΠΑΟΚ κατά το τριήμερο 23-25 Μαΐου στη Θεσσαλονίκη.

Σε ανακοίνωσή του ο σύλλογος σημειώνει: «Προσδοκώντας να βιώσουν μια ξεχωριστή εμπειρία στο ανώτατο ποδοσφαιρικό επίπεδο υποδομών στη χώρα μας, να ευχηθούμε στα δυο Απολλωνάκια μας που θα συμμετέχουν στην προεπιλογή αυτή, κάθε τύχη και καλή δύναμη στην προσπάθεια τους. Ελπίζουμε το ταξίδι τους αυτό, πέρα από μια υπέροχη ανάμνηση, να αποτελέσει μελλοντικό οδηγό για κάθε παιδί της Ακαδημίας μας». 

Υπενθυμίζεται ότι ο Απόλλων Βουναρακίου ανήκει από τον Σεπτέμβρη του 2015 στο Δίκτυο Ακαδημιών του ΠΑΟΚ και μάλιστα έχει διοργανώσει τα προηγούμενα δύο ποδοσφαιρικά καμπ, υπό την επίβλεψη της PAOK Academy.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey