Ο Φύσσας τον καλεί στην Κ15 του ΠΑΟ και η ΕΠΣΛ σε... απολογία!

18/05/2018 - 14:51

Το όνειρό του ζει εδώ και λίγες ώρες ο νεαρός Μυτιληνιός ποδοσφαιριστής Γρηγόρης Ζεϊμπέκης, που ανήκει στα Τριφυλλάκια. Ο υπεύθυνος Ακαδημιών του Παναθηναϊκού, Τάκης Φύσσας, τον κάλεσε να βρεθεί στο «Απήλιον», τις εγκαταστάσεις του «Τριφυλλιού» στο Κορωπί δηλαδή, προκειμένου να συμμετάσχει σε προπονήσεις της ομάδας Κ15.

Ο Ζεϊμπέκης εκπροσώπησε τη Μικτή ΕΠΣ Λέσβου στο πρόσφατο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα προεπιλογής εθνικών ομάδων της Χίου και μάλιστα βρέθηκε στα μέσα Μαρτίου στον Άγιο Κοσμά, λαμβάνοντας μέρος σε προπονήσεις της Εθνικής Ελλάδας Κ15, παρουσία και του Ομοσπονδιακού τεχνικού των ανδρών Μίχαελ Σκίμπε.

Παρότι βέβαια ο νεαρός ποδοσφαιριστής πλέει σε πελάγη ευτυχίας, αναμένοντας το διήμερο 24-25 Μαΐου που θα δοκιμαστεί από τους «πράσινους», βρίσκεται να καλείται σε απολογία από την Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΣ Λέσβου, την ερχόμενη Τρίτη (22/5, 16:30). Και θα περίμενε κανείς αυτός να συμβεί για κάτι που συνέβη εντός αγωνιστικού χώρου, ωστόσο για πρώτη φορά στα χρονικά, ποδοσφαιριστής καλείται να απολογηθεί για ηλεκτρονικό μήνυμα που απέστειλε προς τη διοργανώτρια αρχή σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης.

Αν κρίνουμε από την ημερομηνία που αυτό συνέβη, στις 13 Μαΐου δηλαδή όπως σημειώνει η Πειθαρχική Επιτροπή, θα πρόκειται για μήνυμα που αφορά τη διεξαγωγή του ημιτελικού του πρωταθλήματος νέων, ανάμεσα στα Τριφυλλάκια και τον Οδυσσέα Ελύτη (0-1). Εκτίμησή μας είναι ότι θα έπρεπε πάντως να κρατηθούν χαμηλοί τόνοι από πλευράς ΕΠΣ Λέσβου, εφόσον πρόκειται για ανήλικο ποδοσφαιριστή που μπορεί να έγραψε κάτι πάνω σε φόρτιση λόγω του αποκλεισμού της ομάδας του. Ειδικά μάλιστα όταν έχει δείξει τον χαρακτήρα του μέσα στα γήπεδα, μετέχοντας και στις Μικτές αλλά και στην «μικρή» Εθνική Κ15.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey