Μακρύς ο «πράσινος» κατάλογος!

06/06/2018 - 11:41 Τελευταία τροποποίηση στις 08/06/2018 - 20:17

Ένας ακόμα Λέσβιος ποδοσφαιριστής έκανε το όνειρο του πραγματικότητα, παίρνοντας μεταγραφή στον Παναθηναϊκό. Ο λόγος για τον Γρηγόρη Ζεϊμπέκη, που δοκιμάστηκε και έπεισε το «Τριφύλλι» τις προηγούμενες ημέρες με αποτέλεσμα να ενταχθεί στην Κ15. 

Γρηγόρης Ζεϊμπέκης και Γιώργος Πουλιάνος

Ο Ζεϊμπέκης, που αγωνιζόταν στα Τριφυλλάκια του Χάρη Γραμμού, έγινε έτσι ο δεύτερος παίκτης που κατά κάποιο τρόπο μετακινείται από τη συγκεκριμένη ακαδημία στο «Τριφύλλι», ως αποτέλεσμα της παραγωγικής διαδικασίας. Ο έτερος ήταν πέρυσι ο Γιώργος Πουλιάνος, ο οποίος ανήκε στα τμήματα υποδομής της ΑΕΛΚ, που συνεργαζόταν όμως με τα Τριφυλλάκια σε επίπεδο αναπτυξιακών ηλικιών.

Χάρης Γραμμός

Εκείνο που έχει ενδιαφέρον ωστόσο, είναι ότι ο κατάλογος των Λέσβιων ποδοσφαιριστών που φόρεσαν τα πράσινα είναι μακρύς. Πρώτος διδάξας ασφαλώς ο Χάρης Γραμμός, που είναι άλλωστε και ο ιθύνων νους της Ακαδημίας «Τριφυλλάκια». Λίγο μετά το 1971, στους «πράσινους» αγωνίστηκε και ο Γρηγόρης Καμαριωτίδης, ενώ στη πιο συγχρονη εποχή ακολούθησαν ο Θόδωρος Παπαδημητρίου, ο Γιώργος Σκαρακάκης, ο Λευτέρης Μάππας και εσχάτως δύο ακόμη νεαροί παίκτες.

Τάσος Χατζηγιοβάνης

Ο Τάσος Χατζηγιοβάνης, με επαγγελματικό πλέον συμβόλαιο και αρκετές εμφανίσεις στο ενεργητικό του σε Ελλάδα και Ευρώπη, αλλά και ο προαναφερθέντας Γιώργος Πουλιάνος, που μάλιστα κατέκτησε φέτος και τον τίτλο του πρωταθλητή με την Κ15 του Παναθηναϊκού στην αντίστοιχη διοργάνωση της Super League. 

Και φυσικά δεν θα είναι οι μόνοι, αφού η παραγωγική διαδικασία στη Λέσβο εξελίσσεται με όλο και περισσότερα ταλαντούχα παιδιά να δοκιμάζουν τις δυνάμεις τους στις ομάδες υποδομών των μεγάλων συλλόγων της Super League.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey