Στην Κ17 του ΟΦΗ ο Μπέκου Λαμάϊ!

11/07/2018 - 18:23 Τελευταία τροποποίηση στις 12/07/2018 - 16:23

Μια σπουδαία μεταγραφή ολοκληρώθηκε πριν λίγη ώρα, με έναν ακόμα ποδοσφαιριστή από τα γήπεδα της Λέσβου να εντάσσεται στα τμήματα υποδομής μιας εκ των παραδοσιακών δυνάμεων της περιφέρειας, η οποία επέστρεψε μάλιστα στα μεγάλα σαλόνια της Super League.

Ο λόγος για τον Μπέκου Λαμάϊ, που από τον Απόλλωνα Βουναρακίου θα αγωνίζεται πλέον στην Κ17 του ΟΦΗ, έπειτα από ένα άκρως επιτυχημένο δοκιμαστικό που πραγματοποίησε στην Κρήτη. Ο νεαρός ποδοσφαιριστής θα ξεκινήσει μάλιστα προετοιμασία με τη νέα του ομάδα στις 23 Ιουλίου, έχοντας παραχωρηθεί με ελεύθερη μεταγραφή από την ομάδα της Μυτιλήνης, προκειμένου να συμμετάσχει στο αντίστοιχο πρωτάθλημα της Super League. Σημειώνεται ότι ο Μπέκου Λαμάϊ είχε δοκιμαστεί τέλη Μαΐου και στον ΠΑΟΚ, σύλλογο με τον οποίο συνεργάζεται η ακαδημία του Απόλλωνα Βουναρακίου, ωστόσο ο ποδοσφαιριστής κατέληξε στον ΟΦΗ. 

Μιλώντας στο «SL» ο υπεύθυνος του Απόλλωνα Βουναρακίου, Γιάννης Βόϊκος, επεσήμανε: «Είναι πολύ μεγάλη η χαρά όλων μας για την υλοποίηση της συγκεκριμένης μεταγραφής. Αποτελεί παράλληλά και δικαίωση όχι μόνο της δουλειάς του ποδοσφαιριστή, αλλά και του τεχνικού μας επιτελείου, που βοηθά στην εξελίξη του ταλέντου των παιδιών. Ευχόμαστε στον Μπέκου Λαμάϊ να είναι υγιής, να έχει μια αξιοπρόσκετη καριέρα στη νέα του ομάδα, τον ιστορικό ΟΦΗ και να πραγματοποιήσει όλα του τα όνειρα.»

*Στη φωτογραφία ο Μπέκου Λαμάϊ (αριστερά) μαζί με τον Μανώλη Βόϊκο, πριν δοκιμαστούν στην ακαδημία του ΠΑΟΚ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey