Όμορφη βραδιά, στην κοπή πίτας της ΕΠΣΛ

04/02/2011 - 23:05 Τελευταία τροποποίηση στις 05/02/2011 - 12:32

Σε μία πολύ όμορφη βραδιά, η ΕΠΣ Λέσβου έκοψε χθες το απόγευμα στο ξενοδοχείο «Ηλιοτρόπιον» την πρωτοχρονιάτικη πίτα της, βραβεύοντας όπως κάθε χρόνο τις πρωταθλήτριες ομάδες του Νομού, τους πρώτους σκόρερς αλλά και ανθρώπους που υπηρέτησαν ξεχωριστά ή ακόμα υπηρετούν το λεσβιακό ποδόσφαιρο.

Ο Πρόεδρος της ΕΠΣ Σταύρος Ψαρρόπουλος, μίλησε στους εκπροσώπους των 38 σωματείων που έδωσαν το παρών και ανήκουν στη δύναμη της Ένωσης της Λέσβου, παροτρύνοντάς τους να συνεχίσουν και στα επόμενα δύσκολα χρόνια που έρχονται, ακόμη πιο δυνατά, σχολιάζοντας παράλληλα διάφορα ζητήματα που απασχολούν τελευταία το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο, όπως εκείνο της διαιτησίας, των γηπέδων αλλά και των γιατρών. Ο κ. Ψαρρόπουλος, δεν έκρυψε την πεποίθησή του, πως τα πράγματα θα πάνε καλύτερα στο μέλλον, αλλά δεν έκρυψε πως για αυτό απαιτείται η δραστηριοποίηση των παραγόντων.

Στην εκδήλωση, πέραν των σωματείων, έδωσαν το παρών εκπρόσωποι της πολιτείας, με τους Αντιδημάρχους κ.κ  Κουνιαρέλλη και Βατό, της εκκλησίας και δεκάδες φίλοι του ποδοσφαίρου. Παρόντες επίσης και ο πρώην Αντινομάρχης Χάρης Γραμμός, ο Αρχιδιαιτητής Θεόδωρος Στεργίου, ο Λιμενάρχης Μανόλης Βόμβας και πολλοί άλλοι.

Οι βραβεύσεις

Η ΕΠΣ λίγο πριν την ολοκλήρωση της εκδήλωσης, προχώρησε και στις βραβεύσεις των κορυφαίων της χρονιάς, ξεκινώντας με την πρωταθλήτρια Λέσβου, Αναγέννηση Γέρας, με το κύπελλο του πρωταθλητή να το παραλαμβάνει ο Πρόεδρος της ομάδας Νίκος Αποστόλου. Το κύπελλο της πρωταθλήτριας της Δ΄ Εθνικής, παρέλαβε για λογαριασμό της ΑΕΛΚ, ο πρώην παράγοντάς της Παναγιώτης Δουνιάς, δεδομένου πως δεν υπήρχε κανένας άλλος εκπρόσωπος από τους ανθρώπους που διοικούσαν πέρυσι την ομάδα. Κύπελλο για την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Β΄ κατηγορίας, παρέλαβε και η Προοδευτική της Σκάλας Καλλονής, για να ακολουθήσουν οι βραβεύσεις των δύο πρώτων σκόρερς των δύο τοπικών μας κατηγοριών, του Χωματά και του Καραμήτρου, των Αλκιβιάδη και Προοδευτικής αντίστοιχα.

Ειδική βράβευση για την προσφορά τους στο λεσβιακό ποδόσφαιρο, έλαβαν επίσης ο κ. Βατός, αλλά και ο κ. Δουνιάς, ενώ τιμητική πλακέτα έλαβαν και η ΠΑΕ ΑΕΛΚ για τη συμμετοχή της στη Football League 2, δια μέσου του Αντιπροέδρου της Κώστα Παπαδόπουλου, αλλά και ο Αιολικός, δια μέσου του Προέδρου του Γιάννη Φλωρίδη, για το γεγονός πως η ομάδα της Μυτιλήνης επενδύει επί της ουσίας, στα ντόπια ταλέντα! Για την προσφορά του στο ποδόσφαιρο, μετά από τόσα χρόνια στο χώρο της διαιτησίας, τιμήθηκε και ο Στρατής Πηγάσης που αποχώρισε φέτος από την ενεργό δράση.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey