Ομοσπονδιακοί προπονητές και υψηλοί προσκεκλημένοι στη Σύρο

04/01/2019 - 12:35

Στην Ερμούπολη συγκεντρώνονται αυτές τις μέρες υψηλοί προσκεκλημένοι, αλλά και παράγοντες της ΕΠΟ, για να παρακολουθήσουν το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων και συγκεκριμένα τους αγώνες του 13ου Ομίλου, όπου λαμβάνουν μέρος οι νησιωτικές Ενώσεις της Λέσβου, της Χίου, της Σάμου, των Δωδεκανήσων και των Κυκλάδων.

Παρών ο πρόεδρος της ΕΠΟ Βαγγέλης Γραμμένος, αλλά και αρκετοί παράγοντες της Ομοσπονδίας μεταξύ των οποίων και ο πρόεδρος της ΕΠΣ Λέσβου Σταύρος Ψαρρόπουλος. Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες του SportCyclades.gr, στη Σύρο αναμένεται και ο Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού Ιούλιος Συναδινός, ο οποίος κατέχει μεγάλο μερίδιο ως προς την πραγματοποίηση των αγώνων, έχοντας εξασφαλίσει από την πολιτεία τη χρηματοδότηση για την ανακατασκευή του Γηπέδου Ερμούπολης.

Στην πρωτεύουσα των Κυκλάδων όμως θα βρεθούν και αρκετοί ομοσπονδιακοί προπονητές, ώστε να παρουν μια γεύση από τα ταλέντα του Αιγαίου. Συγκεκριμένα στις εξέδρες θα βρεθούν ο τεχνικός της Εθνικής Κ15 Κώστας Ελευθεριάδης και ο ομόλογός του στην Εθνική Κ17 Νίκος Κεχαγιάς, ενώ τη Δευτέρα θα φτάσει στη Σύρο και ο ομοσπονδιακός προπονητής της Εθνικής Ελπίδων Αντώνης Νικοπολίδης.

Να σημειωθεί ότι η οικοδέσποινα ΕΠΣ Κυκλάδων θα διοργανώσει απόψε το βράδυ μια μεγάλη γιορτή καλωσορίσματος για τις αποστολές των Μικτών των νησιωτικών ενώσεων στο Θέατρο «Απόλλων», στις 8 το βράδυ.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey