Το σήκωσε ο Οδυσσέας Ελύτης στο παιδικό

09/02/2011 - 14:24

Τον τίτλο του παιδικού πρωταθλήματος Λέσβου πανηγύρισε η Ακαδημία "Οδυσσέας Ελύτης" της ΕΠΣ Λέσβου, στη διοργάνωση για τμήματα ομάδων με παιδιά ηλικίας έως 14 ετών.

Στη διοργάνωση συμμετείχαν συνολικά έξι ομάδες και οι νικητές τερμάτισαν στην 1η θέση της ειδικής βαθμολογίας, έπειτα από τη διεξαγωγή 10 αγωνιστικών, στις οποίες πέτυχαν το απόλυτο σε νίκες, σκοράροντας 59 γκολ με μόλις 8 τέρματα παθητικό. Στη 2η θέση βρέθηκαν τα Λιονταράκια και ακολούθησαν η ΑΕΛΚ, η Νεάπολη, ο Αρίων Μήθυμνας και ο Διαγόρας Αγ. Παρασκευής.

Η επιτυχία του "Οδυσσέα Ελύτη" φανερώνει τη συστηματική δουλειά που γίνεται τα τελευταία χρόνια στην Ακαδημία και μάλιστα, όπως δήλωσαν οι υπεύθυνοι, η συγκεκριμένη θα έχει και συνέχεια, αφού στόχος είναι να δηλώσει συμμετοχή στο επόμενο πρωτάθλημα και να αγωνιστεί στα γήπεδα της Β' Κατηγορίας.

Η ομάδα του "Οδυσσέα Ελύτη", την οποία προπονούν οι Παράσχος Λάσκαρης και Ανδρέας Μοσχονησιώτης, αποτελείται από τους εξής παίκτες: Βαλσάμης Γιάννης, Ζάχαρης Λευτέρης, Μαυραγάνης Άκης, Γιακαλής Νίκος, Σαλταμάρας Στρατής, Παπαδόπουλος Αλέξης, Κάκαρος Φίλιππος, Μητσέλλης Στρατής, Κουρτζίδης Παύλος, Χατζηγιοβάνης Τάσος, Παρέλλης Βασίλης,  Σοφιάνης Γιώργος, Γιαννίκος Στρατής, Κλεάνθης Αντώνης, Ματζουράνης Νότης, Βαξεβάνης Τάσος, Καλαφάτης Αντώνης, Κρητικός Γιώργος, Τσιτσίνας Παναγιώτης, Κυρβουγιούκης Νέστορας, Μουρατίδης Βασίλης, Παπασταύρου Γιώργος, Αντωνιάδης Κωνσταντίνος, Λεβεντέλλης Δημήτρης

Ο υπεύθυνος της Ακαδημίας Παράσχος Λάσκαρης δήλωσε στα τοπικά Μέσα: «Είμαι πολύ τυχερός που δουλεύω με αυτά τα παιδιά με τα οποία υπάρχει μια πολύ καλή χημεία μεταξύ μας και μια μοναδική σχέση. Θέλω πρώτα από όλους να ευχαριστήσω τους γονείς των παιδιών για τις ώρες που αφιερώνουν και για την θετική διάθεση στην αντιμετώπιση των όποιων δυσκολιών μας παρουσιάζονται. Είναι σημαντικό να σου εκφράζουν την εμπιστοσύνη τους και να την αποδεικνύουν με κάθε τρόπο. Θα ήθελα επίσης να ευχαριστήσω τον Ανδρέα Μοσχονησιώτη με τον οποίον δουλεύουμε μαζί και η προσφορά του είναι σημαντικότατη. Είμαστε ακόμη στην αρχή και αυτή η παρέα μεγαλώνει σιγά-σιγά παραμένοντας προσγειωμένη και προχωρώντας με σταθερά βήματα για να φτάσει λίγο παρακάτω...»

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey