Προκρίνει τη σίγουρη λύση ο Δήμαρχος

11/02/2011 - 13:38 Τελευταία τροποποίηση στις 11/02/2011 - 14:17

Το θέμα με τη συντήρηση των αθλητικών εγκταστάσεων του νησιού που διαθέτουν γήπεδο με φυσικό χόρτο, είναι το πρώτο στις συζητήσεις των στελεχών της Δημοτικής Αρχής, σε επίπεδο αθλητισμού, με τις ομάδες να πιέζουν για την εξεύρεση λύσης και τους υπευθύνους του Δήμου Λέσβου να συσκέπτονται για το καλύτερο δυνατό.

Εκπρόσωποι των ομάδων της Μυτιλήνης, που πρόσφατα είχαν στείλει και επιστολή προς τον Δήμαρχο Λέσβου ζητώντας του να επιληφθεί του προβλήματος που έχει δημιουργηθεί (διαβάστε ΕΔΩ σχετικό ρεπορτάζ), αφού το "Γεώργιος Σκούφος" παραμένει κλειστό, το Δημοτικό Στάδιο είναι επιβαρημένο, ενώ εκείνο της Αγίας Μαρίνας δε μπορεί να σηκώσει το βάρος όλων των ομάδων της πόλης, συναντήθηκαν με τον κ. Βουνάτσο και ανέλυσαν τις προτάσεις τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες του sportlesvos.gr παρόντες στη συνάντηση ήταν πέραν του Δημάρχου, οι κ.κ. Αστυρακάκης και Ζαφειρίου από τη Δημοτική Αρχή και εκπρόσωποι των ομάδων του Ατρομήτου Αγ. Μαρίνας, της ΑΕΜ, του Παλλεσβιακού, του Αίαντα Μυτιλήνης και του Αιολικού. Ο κ. Βουνάτσος φέρεται να έμεινε ικανοποιημένος από το γεγονός πως άπαντες προέκριναν τη λύση του γεωοπόνου Νίκου Κουκούλα, που είχε άλλωστε υπό την εποπτεία του τα γήπεδα του πρώην Δήμου Μυτιλήνης. Μάλιστα, όπως διέρρευσε, αναρωτήθηκεσε κάποια στιγμή "μα, είναι δυνατόν να έχουμε τη λύση μέσα στα χέρια μας και εμείς να ψάχνουμε ψύλλους στα άχυρα;", απευθυνόμενος προς τους συνομιλητές του.

Η λύση Κουκούλα φαίνεται πως είναι πλέον ειλημμένη απόφαση για το Δήμο Λέσβου, που προορίζει τον γνωστό γεωπόνο για τη συντήρηση όλων των γηπέδων με φυσικό χόρτο στο νέο Δήμο Λέσβου, συμπεριλαμβανομένου δηλαδή του Σταδίου "Κώστας Κεντέρης" στην Καλλονή και του "Μιχαλέλειου" Γηπέδου στο Πλωμάρι. Η επισημοποίηση της συνεργασίας των δύο πλευρών πάντως, αναμένεται από βδομάδα, λόγω κάποιων γραφειοκρατικών διαδικασιών.

Το sportlesvos.gr επικοινώνησε με τον Νίκο Κουκούλα ζητώντας του ένα σχόλιο, δηλώνοντας  μας με σιγουριά πως διαφαίνεται φως στο τούνελ: "Πράγματι μου έγινε μια πρόταση από το Δήμο. Μάλιστα είχαμε προγραμματίσει σήμερα το πρωί ένα ραντεβού με τον κ. Αστυρακάκη, όμως αυτό δεν κατέστη τελικώς εφικτό να γίνει, λόγω υποχρεώσεων μας. Είμαι θετικός στο ενδεχόμενο να αναλάβω τη συντήρηση των γηπέδων. Θα βρεθεί λύση.".

Σε ερώτησή μας γύρω από τον προγραμματισμό που έχει στο μυαλό του, μιας και όλα τα γήπεδα ζητούν άμεσα επιδιορθωτικές κινήσεις, μας εξήγησε: "Πρώτη προτεραιότητα αυτή τη στιγμή είναι το Στάδιο στην Καλλονή, όπου οι εργασίες βρίσκονται σε εξέλιξη και η ΑΕΛΚ κυνηγά μια άνοδο στη Β' Εθνική. Σε λίγες μέρες θα είμαστε σε θέση να ασχοληθούμε και με το Γεώργιος Σκούφος, ώστε να δώσουμε γήπεδο στις ομάδες της Μυτιλήνης για αγώνες και προπονήσεις, αποφορτίζοντας έτσι και τον Ταρλά από τις προπονήσεις του Αιολικού, κάτι που θα μας βοηθήσει να δουλέψουμε απερίσπαστοι στη συνέχεια στο Δημοτικό Στάδιο Μυτιλήνης, για να επαναφέρουμε το χλοοτάπητα σε μια ικανοποιητική κατάσταση."

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey