Τίμησε τον Βούρο ο Αετός Λουτρών

16/06/2019 - 11:45 Τελευταία τροποποίηση στις 16/06/2019 - 12:06

Τον Πραξιτέλη Βούρο τίμησε ο Αετός Λουτρών στο τελευταίο παιχνίδι της χρονιάς για το πρωτάθλημα προπαίδων με τα Τριφυλλάκια.

Η διοίκηση και ο προπονητής των ακαδημιών του Αετού Μάριος Λουτραγώτης, προσκάλεσαν τον ποδοσφαιριστή του ΑΠΟΕΛ να παρευρεθεί στο γήπεδο "Γεώργιος Σκούφος" την Τετάρτη το απόγευμα που ήταν προγραμματισμένος ο αγώνας, για να κάνουν μια έκπληξη σε όλα τα παιδιά των δύο ομάδων δίνοντας γιορτινό χαρακτήρα στο παιχνίδι.

Ο Πρόεδρος της ομάδας των Λουτρών Νίκος Σπανός χάρισε μια εικόνα του Ταξιάρχη στον Μυτιληνιό ποδοσφαιριστή και του ευχήθηκε ο Ταξιάρχης να είναι πάντα στο πλευρό του και να συνεχίσει να μας κάνει υπερήφανους, ενώ ο ίδιος αφού πήρε τον λόγο έδωσε τις δικές του ευχές και συμβουλές στους μικρούς παίκτες.

spanos-vouros.jpg (720×960)

Ν. Σπανός: "Ακόμη μια ποδοσφαιρική σεζόν για τους μικρούς μας,έφτασε στο τέλος της! Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλα τα παιδιά,τους γονείς, τους προπονητές των τμημάτων υποδομών, κ. Λουτραγώτη Μαριο και Γιώργο Πολύζο,για την άψογη συνεργασία τους. Σήμερα όμως, ήταν μια ιδιαίτερη στιγμή για τους μικρούς μας φίλους. Κοντά μας βρέθηκε ένα δικό μας παιδί ο Πραξιτέλης Βούρος που με τον χαρακτήρα του,την απλότητα του και το χαμόγελο του κέρδισε όλα τα παιδιά που αγωνίστηκαν. "Πράξι" σε ευχαριστούμε για την παρουσία σου, ο Ταξιάρχης να είναι πάντα στο πλευρό σου και να συνεχίσεις να μας κάνεις υπερήφανους!"

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey