Ενημέρωση της ΕΠΣΛ για τους προπονητές

12/09/2019 - 11:50

Σε μια διευκρινιστική ανακοίνωση προχώρησε η ΕΠΣ Λέσβου σχετικά με τους διπλωματούχους προπονητές UEFA. Αναλυτικά:

"Ενόψει της έναρξης των αγώνων Κυπέλλου και Πρωταθλήματος, σας γνωρίζουμε τα παρακάτω σύμφωνα και με τις αποφάσεις του ΔΣ της 10-09-2019.

1.Στους αγώνες Κυπέλλου της Α και Β φάσης στον αγωνιστικό χώρο μπορούν να εισέλθουν και να παραμείνουν στους πάγκους των ομάδων τους έως δύο (2) άτομα για κάθε ομάδα με την επίδειξη της αστυνομικής ταυτότητας ή άλλου εγγράφου.

2.Στους αγώνες Πρωταθλήματος είναι υποχρεωτική η έκδοση ΔΕΛΤΙΟΥ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ.

3.Τα σωματεία Α΄ και Β΄ κατηγορίας πριν την έναρξη του πρωταθλήματος θα πρέπει να μας γνωρίσουν εγγράφως τον προπονητή τους.

4.Για την έκδοση δελτίου πιστοποίησης προπονητή στην Α΄ κατηγορία και τα τμήματα υποδομών θα πρέπει οι προπονητές να καταθέσουν ΑΙΤΗΣΗ αναφέροντας ότι είναι κάτοχοι του διπλώματος UEFA C, B, A , μία έγχρωμη φωτογραφία, υπεύθυνη δήλωση του Ν. 1599 ότι ο ενδιαφερόμενος δεν εμπίπτει στα κωλύματα τα προβλεπόμενα εκ του Καταστατικού της ΕΠΟ και αποδέχεται ανεπιφύλακτα τις διατάξεις των κανονισμών της ΕΠΟ.

Επίσης, βεβαίωση εγγραφής και ιδιότητας μέλους στο Σύνδεσμο Προπονητών Ποδοσφαίρου Λέσβου, καταβολή παραβόλου 50,00 ευρώ στον λογαριασμό της ΕΠΣΛ [Τράπεζα Πειριαώς 5709027361509] και πράξη συναίνεσης επεξεργασίας προσωπικών δεδομένων.

5.Τα σωματεία Β΄κατηγορίας που δεν απασχολούν διπλωματούχο προπονητή θα πρέπει να προσκομίσουν στην ΕΠΣΛ βιογραφικό του προπονητή τουλάχιστον δέκα ημέρες πριν την έναρξη του πρωταθλήματος για να γίνει έλεγχος για την επάρκεια του.

Σε αντίθετη περίπτωση θα εφαρμοσθούν όσα προβλέπονται από την προκήρυξη (σύμφωνα με το άρθρο 11 του Κανονισμού Προπονητών).

6.Η έκδοση δελτίου πιστοποίησης προπονητή από την ΕΠΣΛ για τους διπλωματούχους προπονητές που έχουν εκκρεμότητες (οφείλουν επανεξέταση σε θεωρία ή πρακτική, δεν έχουν παρακολουθήσει ανανεωτική σχολή για απόκτηση ταυτότητας 3ετίας προπονητή [2019-2021]), θα έχει διάρκεια μέχρι 31-12-2019, ημερομηνία που ανακοίνωσε το τμήμα προπονητών της ΕΠΟ, και ότι θα πρέπει να τακτοποιηθούν όλες οι εκκρεμότητες γιατί σε διαφορετική περίπτωση χάνεται η πιστοποίηση.

Σε περίπτωση που ολοκληρωθούν οι εκκρεμότητες θα δίνεται παράταση χωρίς άλλη επιβάρυνση μέχρι τέλος της αγωνιστικής περιόδου του δελτίου πιστοποίησης προπονητή.

7.Οι προπονητές που είναι κάτοχοι ταυτότητας τριετίας θα αποκτούν το σχετικό δελτίο μέχρι τέλος της αγωνιστικής περιόδου.

Παρακαλούμε τα σωματεία και τους προπονητές για την εφαρμογή όσων αναγράφονται στο παρόν έγγραφο."

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey