Έφερε Τόλη Αποστόλου ο Αστέρας Νίκης

06/10/2019 - 09:51

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε την περασμένη Τετάρτη η ποδοσφαιρική εκδήλωση που διοργάνωσε η Ακαδημία του Αστέρα Νίκης, στο πλαίσιο της επίσκεψης του Διευθυντή Υποδομών του Ατρομήτου Αθηνών και πολύπειρου σκάουτερ, Τόλη Αποστόλου.

Στο Ενωσιακό Γήπεδο Θερμής πραγματοποιήθηκαν δύο φιλικοί αγώνες στις κατηγορίες Κ16 (Νέων) και Κ14 (Παίδων) μεταξύ του Αστέρας Νίκης και της Ακαδημίας "Τριφυλλάκια", στη διάρκεια των οποίων ο κ. Αποστόλου είχε την ευκαιρία να παρακολουθήσει την πρόοδο των παιδιών και το αγωνιστικό τους επίπεδο.

Μετά το τέλος των αγώνων ακολούθησε εκπαιδευτική ομιλία προς τα παιδιά αλλά και τους γονείς, που βρέθηκαν στο γήπεδο. Πολύτιμες συμβουλές δέχτηκαν όμως και οι προπονητές για θέματα που αφορούν την εκπαίδευση των παιδιών.

Την Παρασκευή, ο τεχνικός υπεύθυνος της Ακαδημίας του Αστέρα Νίκης Θοδωρής Παπαδημητρίου φιλοξενήθηκε Στο Νησί 99FM και την εκπομπή «99 Και Σήμερα», συνομιλώντας με τον Βαγγέλη Παπαντώνη για την επίσκεψη του Τόλη Αποστόλου στη Μυτιλήνη, σε μια κουβέντα που περιστράφηκε στη συνέχεια στον Αιολικό, την Καλλονή, τις χαμένες γενιές του λεσβιακού ποδοσφαίρου, αλλά και σε άλλες «πικάντικες» στιγμές από τα πρώτα βήματα του πολύπειρου άσου ως επαγγελματίας ποδοσφαιριστής, στον Παναθηναϊκό, αλλά και στο περιβόητο περιστατικό με τον Κριστόφ Βαζέχα.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey