Βαιρές καμπάνες σε Κόκκινο και Καρυδάκη

25/02/2011 - 17:39 Τελευταία τροποποίηση στις 25/02/2011 - 18:32

Αρκετά βαρύς έπεσε ο πέλεκυς για δύο ποδοσφαιριστές που αντίκρισαν την κόκκινη κάρτα την αγωνιστική που μας πέρασε και στους οποίους επιβλήθηκαν μεγάλες ποινές με αποτέλεσμα η χρονιά ουσιαστικά να τελειώσει για αυτούς.

Οκτώ αγωνιστικές στον Κόκκινο
Ο Στρατής Κόκκινος του Αετού ο οποίος αποβλήθηκε  στο παιχνίδι με τον Αρίων Μηθ τιμωρήθηκε με 8 αγωνιστικές. Ο επιθετικός της ομάδας των Λουτρών ήταν υπότροπος,   από προηγούμενο παιχνίδι που αποβλήθηκε για εξύβριση προς αντίπαλο παίκτη και είχε τότε τιμωρηθεί  με 4 αγωνιστικές όπως προβλέπει ο ΚΑΠ στην περίπτωση αυτή. Μάλιστα για τον παίκτη υπάρχει και συμπληρωματική έκθεση του αρχιδιαιτητή κ. Στεργίου που υποστηρίζει πως ο παίκτης κατά την έξοδο του από τον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου του μίλησε με άσχημο τρόπο, οπότε ο Κόκκινος κλήθηκε  σε απολογία και για την πράξη του αυτή και κινδυνεύει να τιμωρηθεί με ακόμη μεγαλύτερη ποινή!


Ο άλλος που τιμωρήθηκε, ήταν ο Αλέκος Καρυδάκης του Αστέρα Νίκης για τον οποίο τα όσα έγραψε στο φύλλο αγώνα ο διαιτητής στην αναμέτρηση με την Θύελλα τον «έκαψαν». Επτά αγωνιστικές η ποινή για αυτόν.

Με δύο αγωνιστικές ακόμη, τιμωρήθηκαν ο Γ. Κουτσός του Αρίονα Μηθ. και ο Μιχ. Μπαράκης του Αστέρα Νίκης για την αποβολή του στο παιχνίδι με την Θύελλα. Τέλος μια αγωνιστική επιβλήθηκε στους Γ. Βασιλέλλη (Ερμή) Γ. Αράπογλου (Βασιλικά), Ε. Ισσαλάρι (Εθνικός) Δ. Κόκκινος (Αετός), Χ. Ευαγγέλου (Αρίων Μηθ.), Γ. Κοντούλης (Αν/ση Γέρας).

Ακόμη η πειθαρχική επιτροπή επέβαλε  δύο μήνες απαγόρευση εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους στον παράγοντα του Αρίονα Παλ. Νίκο Κουβέρη και χρηματικό πρόστιμο 100 ευρώ, ενώ τιμωρήθηκε και η έδρα της ομάδας με 2 αγωνιστικές και 200 ευρώ πρόστιμο.

Με δέκα μέρες απαγόρευση στους αγωνιστικούς χώρους τιμωρήθηκε ο προπονητής του Αστέρα Ιππείου Παναγιώτης Παλιβάνης, ενώ κέρδισε στα χαρτιά το παιχνίδι με την Αναγένηση ο Αστέρας Ιππ και αφαιρούνται δύο βαθμοί από την νέα περίοδο στην ομάδα της Αγιάσου.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey