Έξι Λέσβιοι για την προεπιλογή των Μικτών

25/02/2011 - 18:41 Τελευταία τροποποίηση στις 25/02/2011 - 18:37

Οι εμφανίσεις τους στο Ενωσιακό πρωτάθλημα το οποίο είχε διεξαχθεί σε Λέσβο και Ρόδο δεν πέρασαν απαρατήρητες και τώρα φιλοδοξούν να έχουν και μια θέση στην μικτή ομάδα του Αιγαίου για τις υποχρεώσεις που έχει στο πρωτάθλημα της ΕΠΟ. Για τον σκοπό αυτό  κλήθηκαν για προεπιλογή, έξι  παίκτες από την Λέσβο φιλοδοξώντας να πείσουν τον Ροδίτη ενωσιακό προπονητή ότι αξίζουν να τους συμπεριλάβει στην μικτή ομάδα.

Οι παίκτες που κλήθηκαν
Οι παίκτες αυτοί είναι ο Παντελής Μιχαλακέλλης του Αστέρα Περάματος, και οι Γιώργος Σοφιάνης Νίκος Γιακαλής Λευτέρης Ζάχαρης Στρατής Σαλταμάρας, Άκης Μαυραγάννης όλοι τους από την ακαδημία του Οδυσσέα Ελύτη.  Άπαντες θα μεταβούν την επόμενη εβδομάδα στο «νησί των ιπποτών», ενώ η μικτή ομάδα έχει προκριθεί στον επόμενο γύρο και περιμένει να μάθει στην κλήρωση που θα γίνει τον αντίπαλο της.

Όσο αφορά τώρα την διεξαγωγή του πανελληνίου πρωταθλήματος  μικτών ομάδων των προπαίδων που διοργανώνει και φέτος η ΕΠΟ, αυτό αναμένεται να ξεκινήσει στις 17 Απριλίου στην Αθήνα. Η προεπιλογή των μικρών παικτών θα αρχίσει την επόμενη εβδομάδα με την μικτή ομάδα της Λέσβου να έχει και τώρα υψηλούς στόχους.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey