Ολοκλήρωσε το UEFA A ο Γιακαλής!

12/08/2020 - 18:57 Τελευταία τροποποίηση στις 12/08/2020 - 19:00

Με επιτυχία ολοκλήρωσε την σχολή UEFA A ο Θοδωρής Γιακαλής, με την τρίτη και τελευταία φάση να ολοκληρώνεται στην Δράμα πριν λίγες ημέρες.

Ο έμπειρος τεχνικός, ξεκίνησε τον Οκτώβριο του 2019 με την πρώτη φάση, συνέχισε με την Β φάση τον Φεβρουάριο του 2020 και μετά από μια  δύσκολη και απαιτητική διαδικασία ολοκλήρωσε την σχολή με αρκετά καλές εντυπώσεις και άψογες κριτικές, δείγμα της σοβαρότητας και του επαγγελματισμού του.

Έτσι, ο Γιακαλής ανήκει πλέον στην κατηγορία των προπονητών UEAFA A υπό αξιολόγηση, έχοντας την δυνατότητα να "κοουτσάρει" ομάδες σε επαγγελματικές κατηγορίες για τουλάχιστον δύο χρόνια.

Το "SL" επικοινώνησε με τον Θοδωρή Γιακαλή ο οποίος αναφέρει: "Ήταν πραγματικά μια εξαιρετική εμπειρία και αρκετά επίπονη διαδικασία. Κατέβαλα μεγάλη προσπάθεια πάνω σε ένα αρκετά εξειδικευμένο επίπεδο κάτι το οποίο αναγνώρισαν οι προπονητές που αξιολόγησαν την παρουσίαση μου. Ένα όνειρο έγινε πραγματικότητα και πλέον έχει ανοίξει η πόρτα σε ανώτερο επίπεδο. Θέλω να πω σε όλους να κυνηγάνε τα όνειρα τους".

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey