Ένας όμιλος στην Α ΕΠΣΛ

06/10/2021 - 07:33 Τελευταία τροποποίηση στις 06/10/2021 - 09:37

Νέα δεδομένα προέκυψαν στο παρα πέντε για την Α κατηγορία Λέσβου, η οποία θα διεξαχθεί τελικά σε έναν όμιλο.

Η ΕΠΣΛ με ομόφωνη απόφαση στη χθεσινή συνεδρίαση της μετά και την εισήγηση της ΕΠΟ η οποία με έγγραφο της νομικής υπηρεσίας, αναφέρει ότι η διεξαγωγή ενός ομίλου είναι καθολα νόμιμη έπειτα από την αποχώρηση ομάδων, αποφάσισε τελικά την διεξαγωγή της Α ΕΠΣΛ σε έναν όμιλο.

Ο πρωταθλητής θα αναδεικνύεται απ' ευθείας χωρίς αγώνες play offs, αρκεί η διαφορά να είναι 3+1 βαθμοι από τον δεύτερο, διαφορετικά θα υπάρχει αγώνας νοκ αουτ στην έδρα του πρώτου, ο οποίος θα έχει και το πλεονέκτημα της ισοπαλίας.

Όσον αφορά τον υποβιβασμό δύο ομάδες θα υποβιβαστούν. Η τελευταία ομάδα της βαθμολογίας (14ος) θα υποβιβάζεται απ' ευθείας, ενώ αν η βαθμολογική διαφορά μεταξύ του 13ου και του 12ου είναι πάλι 3+1 θα υπάρχει αγώνας μπαράζ στην έδρα του 12ου με το πλεονέκτημα πάλι της ισοπαλίας.

Σχετικά με τη Β κατηγορία, θα δημιουργηθούν δύο όμιλοι με γεωγραφικά κριτήρια, ο όμιλος Δυτικής Λέσβου και ο όμιλος Μυτιλήνης.

Η νέα τροποποιημένη προκήρυξη θα δημοσιευθεί σήμερα και η νέα κλήρωση έχει οριστεί αύριο Πέμπτη 7/10 στις 19:00.

Το SL επικοινώνησε με τον πρόεδρο της επιτροπής κυπέλλου και πρωταθλημάτων Γιάννη Πίνη ο οποίος αναφέρει: "Ζητάμε συγγνώμη από τα σωματεία για την αναστάτωση αλλά νομίζω ότι οι αλλαγές της τελευταίας στιγμής είναι προς όφελος τους με την διεξαγωγή καλυτερων και πιο δίκαιων πρωταθλημάτων. Προσπαθούμε συνεχώς για το καλύτερο και πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε μετά και από την μεγάλη διακοπή λόγω της πανδημίας η οποία έχει δημιουργήσει αρκετά προβλήματα στα σωματεία."

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey