"Θα σε φτιάξω εγώ στο Φύλλο Αγώνα..."

11/03/2011 - 19:40 Τελευταία τροποποίηση στις 11/03/2011 - 19:58

Γελοιότητας συνέχεια…

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του περίφημου κάθε εβδομάδα Ποινολογίου της ΕΠΣΛ, ο Γενικός Αρχηγός του Διαγόρα Χρυσόστομος Χατζηκυριαζής και ο ποδοσφαιριστής της ομάδας Φώντας Σταμάτης καλούνται σε απολογία από την πειθαρχική επιτροπή.

Και αν η κλήση του Χρυσόστομου Χατζηκυριαζή φαντάζει φυσιολογική από τη στιγμή που ο πρώην Πρόεδρος της ομάδας της Αγίας Παρασκευής, «μπούκαρε» μέσα στον αγωνιστικό χώρο την ώρα του αγώνα, διακόπτοντάς τον(!) διαμαρτυρόμενος, η κλήση του Φώντα Σταμάτη είναι εκτός τόπου και χρόνου τη στιγμή που ήδη ο ποδοσφαιριστής τιμωρήθηκε με ποινή τριών αγωνιστικών!

Ο Φώντας Σταμάτης αποβλήθηκε στα μέσα του δευτέρου μέρους του ντέρμπι ανάμεσα σε Ατρόμητο και Διαγόρα, μαζί με τον Μελαχροινό, αλλά και τους Γ. Ευαγγέλου και Σπετσιώτη στην ίδια φάση, όταν απειλήθηκε προς στιγμήν σύρραξη μεταξύ των ποδοσφαιριστών των δύο ομάδων.

Αμέσως κατευθύνθηκε ως υποχρεούνταν στα αποδυτήρια της ομάδας και από την πόρτα τους παρακολούθησε στη συνέχεια την εξέλιξη του αγώνα, μονολογώντας για τις αποφάσεις του διαιτητή που εξόργισαν τους πάντες στο γήπεδο της Αγίας Μαρίνας. Εκεί κοντά βρίσκονταν και ο παρατηρητής του αγώνα, παράγοντας της ΕΠΣΛ κ. Δημήτρης Ντουνιάς ο οποίος ενοχλούνταν από τα σχόλια του ποδοσφαιριστή για τη διαιτησία και τον καλούσε σε έντονο ύφος συνεχώς να μπει μέσα(!) στα αποδυτήρια και να μη μιλάει!

Ο ποδοσφαιριστής καθισμένος στην είσοδο των αποδυτηρίων, χωρίς να προκαλεί συζητούσε με παρόντες δημοσιογράφους τις επίμαχες φάσεις του αγώνα, με τον παρατηρητή να παρεμβαίνει συνεχώς και να του υποδεικνύει άκομψα να… περάσει εντός του χώρου που προβλεπόταν να βρίσκεται.

Το ίδιο σκηνικό συνεχίστηκε για αρκετή ώρα, χωρίς ο ποδοσφαιριστής να απευθύνεται απαραίτητα στον κ. Ντουνιά  και κάποια στιγμή, ο παρατηρητής ξέφυγε… «Θα σε κανονίσω εγώ μετά στο φύλλο αγώνα. Θα δεις τι θα πάθεις…», είπε κορδωμένος ο πεπειραμένος παράγοντας του δύσμοιρου λεσβιακού μας ποδοσφαίρου, αγνοώντας το πόσο εκτεθειμένος ήταν ήδη από τις αποφάσεις του διαιτητή, αλλά και τις κραυγές ειρωνείας από τον κόσμο που εν τω μεταξύ είχε αφήσει την αυτοσχέδια κερκίδα στα πεύκα και είχε συγκεντρωθεί για το υπόλοιπο του αγώνα έξω από την σιδερένια είσοδο του γηπέδου!

Παράλληλα ο Αρχιδιαιτητής της ΕΠΣ Λέσβου Θεόδωρος Στεργίου όντας σε φανερή αμηχανία από τα όσα άκουγε και ο ίδιος από τον κόσμο που αποδοκίμαζε συνεχώς, συνομίλησε σε πολύ ήρεμο τόνο με τον ποδοσφαιριστή και όλα έδειχναν πως δεν υπήρχε πρόβλημα. Άλλωστε και ο Σταμάτης σε καμία περίπτωση δεν προκάλεσε με τη συμπεριφορά του όπως και στο παρελθόν αποτελώντας έναν από τους πιο μετριοπαθείς παίκτες του πρωταθλήματος εδώ και χρόνιά.

Όμως ο λόγος του κ. Ντουνιά… απεδείχθη νόμος! Και η ΕΠΣΛ λίγες ημέρες μετά δεν ξέχασε την παρεξήγηση του παράγοντά της που δύο ώρες μετά το τέλος του αγώνα, φρόντισε να… συμπληρώσει το Φύλλο Αγώνα με το περιστατικό που κατά τη γνώμη του, έπρεπε να τιμωρηθεί παραπάνω από τρεις αγωνιστικές…

Αυτό που περιγράψαμε παραπάνω είναι ένα δείγμα της δράσης και κυρίως της λογικής της ΕΠΣΛ σε πολλά από τα περιστατικά… απειθαρχίας. Όμως κάπου έχει χαθεί το μέτρο δε νομίζετε; Και οι τιμωρίες φαίνεται πως αποφασίζονται για να ικανοποιηθούν απλά οι εγωισμοί και τα καπρίτσια των παραγόντων της διοργανώτριας αρχής και όχι για ουσιαστικούς λόγους.
Λίγη ταπεινότητα όμως δε βλάπτει ειδικά σε μία περίοδο που τόσο το ελληνικό, όσο και το λεσβιακό ποδόσφαιρο είναι σε κρίση.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey