Εκλογές ΕΠΣΛ: Κρατάει αποστάσεις ο Αιολικός

21/05/2022 - 20:29 Τελευταία τροποποίηση στις 21/05/2022 - 21:29

Με ανακοίνωση του ο Αιολικός θέλησε να στείλει μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση αναφορικά με τις εκλογές για την προεδρία της ΕΠΣΛ.

Η ομάδα της Μυτιλήνης διευκρινίζει ότι δεν υποστηρίζει κάποιον από τους δύο υποψήφιους όπως φημολογείται και ότι μένει έξω από την όλη διαδικασία.  Και οι δύο φημολογούμενοι υποψήφιοι Γριππιώτης και Βερρής προέρχονται από τον Αιολικό, έχοντας συνυπάρξει επί σειρά ετών στα διοικητικά του συμβούλια. Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Η διοίκηση του ΑΕΠΣ Αιολικός διευκρινίζει δημόσια πως στην παρούσα φάση ούτε ταυτίζεται, αλλά ούτε και υποστηρίζει κάποια από τις - δυο ως τώρα - φημολογούμενες υποψηφιότητες για την προεδρία της ΕΠΣ Λέσβου.

Μέλημα του συλλόγου μας είναι να εξεταστούν προσεκτικά οι όποιες επιλογές, αφού πρώτα μας γνωστοποιηθούν το όραμα, οι στόχοι, αλλά και το πώς σχεδιάζονται αυτοί να επιτευχθούν. Καλό θα ήταν, όσοι εμπλέκουν τον Αιολικό σε σενάρια και υποψηφιότητες, να το ξανασκεφτούν.

Το λεσβιακό ποδόσφαιρο έχει ανάγκη από οργάνωση, ανάπτυξη, προώθηση και ανθρώπους διεκδικητικούς προς όφελος των ομάδων, αλλά και των νεαρών αθλητών και αθλητριών του νησιού μας, με ξεκάθαρο πλάνο, χωρίς κρυφές ατζέντες και προσωπικές επιδιώξεις."

ΑΕΠΣ Αιολικός

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey