Γ. Πίνης: Με περισσότερες εμπειρίες τη νέα χρονιά

23/05/2022 - 19:56 Τελευταία τροποποίηση στις 23/05/2022 - 20:14

Με ανακοίνωση του μέσω το "SL" ο πρόεδρος της επιτροπής πρωταθλημάτων και κυπέλλου Λέσβου Γιάννης Πίνης εκφράζει τις ευχαριστίες του σε όλους όσους συνέβαλαν στην διεξαγωγή των πρωταθλημάτων σε Λέσβο και Λήμνο, με την υπόσχεση ότι τη νέα σεζόν θα γίνει ακόμα μεγαλύτερη προσπάθεια για την αναβάθμιση όλων των πρωταθλημάτων:Αναλυτικά:

"Μετά την λήξη των πρωταθλημάτων της ΕΠΣ Λέσβου για την περίοδο 2021-2022, θέλω να ευχαριστήσω τα σωματεία σε Λέσβο και Λήμνο και ειδικά τα μέλη των ΔΣ του κάθε συλλόγου που προσπαθούσαν και έδιναν την ψυχή τους για το καλό της ομάδας τους.

Τα μέλη του Δ.Σ της ΕΠΣΛ που μου εμπιστεύτηκαν την θέση του προέδρου της επιτροπής Πρωταθλήματος και Κυπέλλου, τους συναδέλφους στην επιτροπή πρωταθλημάτων και κυπέλλου με ειδική μνεία στον εργάτη και πραγματικά βράχο δίπλα μου, τον Λάμπρο Σταθάκη που βοήθησε τα μέγιστα στην ολοκλήρωση της διεξαγωγής των πρωταθληματων. Χωρίς την παρουσία του στην επιτροπή δεν θα γινόταν η ολοκλήρωσή τους.

Τον αρχιδιαιτητή Στρατή Παπουτσέλη που συνέβαλλε τα μέγιστα από την μεριά των διαιτητών για να έχουμε διαιτητές σε κάθε αγωνιστική, ξεπερνώντας με τον τρόπο του τα προβλήματα με τα κωλύματα και προβλήματα των διαιτητών έχοντας πάντα τις λύσεις. Τους παρατηρητές που ποτέ δεν έλειψαν με κρύα και παρά τις δύσκολες συνθήκες με τον covid, ήταν πάντα παρόντες στα γήπεδα.

Στην φετινή χρονιά το Δ.Σ έκανε το πρώτο βήμα, πήρε απόφαση σταθμό και όλοι οι αγώνες σε Λέσβο και Λήμνο έγιναν σε γήπεδα με φυσικό ή πλαστικό χορτάρι αναβαθμίζοντας τα πρωταθλήματα, βάζοντας επιτέλους οριστικά τέλος στα χωμάτινα. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στις ομάδες που ανέβηκαν κατηγορία και σε αυτές που δεν τα κατάφεραν, να προσπαθήσουν να επανέλθουν γρήγορα.

Τέλος ευχαριστώ τα ΜΜΕ που κάλυψαν και ανέδειξαν τα πρωταθλήματα μας σε Λέσβο και Λήμνο. Στην περσινή περίοδο παλέψαμε και θα κριθούμε αν τα καταφέραμε έχοντας έναν μεγάλο αντίπαλο, τον covid-19 που δεν μας νίκησε αλλά με την βοήθεια όλων τα καταφέραμε. Για την καινούργια χρονιά θα έχουμε περισσότερες εμπειρίες, θα προσπαθήσουμε να είμαστε καλύτεροι και να προσφέρουμε από την μεριά της ΕΠΣΛ την όσον το δυνατόν καλύτερη διεξαγωγή των πρωταθλημάτων. Είμαστε ανοιχτοί σε προτάσεις από τα σωματεία για την καλύτερη εικόνα στα πρωταθλήματα μας.

Για εμένα να ξέρετε όλοι ότι εγώ είμαι στρατιώτης στην ΕΠΣ Λέσβου και ότι μου ζητηθεί από το ΔΣ θα είμαι έτοιμος να βοηθήσω. Καλό καλοκαίρι σε όλους."

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey