Ποδοσφαιρική γιορτή στη Λήμνο

15/06/2022 - 18:11

Το τριήμερο του Αγ. Πνεύματος δόθηκε η ευκαιρία στους βετεράνους του Συλλόγου Ποδοσφαιριστών Λέσβου να ταξιδέψουν και να συμμετάσχουν σε δύο αγώνες στη γειτονική Μύρινα της Λήμνου.

Μετά από σχεδόν δύο χρόνια στέρησης παρόμοιων ταξιδιών λόγω της πανδημίας, οι βετεράνοι της Λέσβου έκαναν πράξη τη συνάντηση με τους παλαίμαχους της Λήμνου. Το ταξίδι ξεκίνησε για την 25μελή αποστολή από τη Μυτιλήνη τη Παρασκευή το πρωί και πραγματοποιήθηκε χάρη στη χορηγία της ATTICA GROUP και της ακτοπλοϊκής εταιρείας Blue Star Ferries, τις οποίες και ευχαριστούν θερμά.

Στη Μύρινα οι οικοδεσπότες παλαίμαχοι της Λήμνου υποδέχθηκαν με χαρά τους βετεράνους της Λέσβου. Η φιλοξενία ήταν άριστη, έγινε ανταλλαγή δώρων αλλά είχε και μια δεξίωση που θα μείνει αξέχαστη σε όλους. Οι αγώνες διεξήχθησαν στο γήπεδο Μύρινας τη Παρασκευή ο πρώτος και τη Κυριακή ο δεύτερος. Τα αποτελέσματα έρχονται σε δεύτεροι μοίρα αφού όλοι χάρηκαν μέσα στον αγωνιστικό χώρο το ποδόσφαιρο.

Παράλληλα οι βετεράνοι της Λέσβου έκαναν διάφορες επισκέψεις σε αρχαιολογικούς χώρους και σε πολλά αξιοθέατα της Λήμνου απολαμβάνοντας συγχρόνως και τα ξεχωριστά τοπικά προϊόντα.

Σαν Σύλλογος Βετεράνων Ποδοσφαιριστών Λέσβου οφείλουμε να ευχαριστήσουμε τον καλό φίλο Ρούλη Καραγιάννη και τον καθένα παλαίμαχο ξεχωριστά γιατί έδειξαν έμπρακτα με έργα την φιλοξενία και την αγάπη τους προς το Σύλλογό μας. Τους ευχαριστούμε θερμά και υποσχόμαστε να ανταποδώσουμε αυτή τη φιλοξενία στο νησί της Λέσβου.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey