Ο Παντελής Βερρής νέος πρόεδρος της ΕΠΣ Λέσβου

05/07/2022 - 17:45 Τελευταία τροποποίηση στις 05/07/2022 - 17:56

Πραγματοποιήθηκε χθες 4/7/2022 και ώρα 19:00 στο Δημοτικό Θέατρο Καλλονής η προγραμματισμένη Εκλογοαπολογιστική Γ.Σ Μελών της ΕΠΣ Λέσβου.

Αφού έγινε η ανάγνωση και επικύρωση των πληρεξούσιων αντιπροσώπων για την διαπίστωση της απαρτίας από τον Γεν. Γραμματέα της ΕΠΣ Λέσβου κ Γιαννάκη Α.(παραβρέθηκαν 19 σωματεία με δικαίωμα ψήφου), ακολούθησε η ενημέρωση των μελών για τον Διοικητικό Απολογισμό 2021, από τον εκτελών χρέη προέδρου Α Αντιπρόεδρο κ. Καραθανάση Γ., ο οποίος εγκρίθηκε ομόφωνα.

Αμέσως μετά τον λόγο έλαβε ο ταμίας της ΕΠΣ Λέσβου κ. Μοσχονησιώτης Θ. ο οποίος ενημέρωσε τα μέλη για τον Οικονομικό Απολογισμό 2021 καθώς και τον Οικονομικό Προϋπολογισμό του 2023, και οι δύο εγκρίθηκαν ομόφωνα από τα μέλη. Τέλος, ο Πρόεδρος της Εξελεγκτικής Επιτροπής κ. Ζηρόπουλος Ν. ανέγνωσε την Έκθεση της Εξελεγκτικής Επιτροπής.

Μετά το πέρας των διαδικασιών ακολούθησε η εκλογική διαδικασία για τη εκλογή Προέδρου της ΕΠΣ Λέσβου και της Εξελεγκτικής Επιτροπής σύμφωνα με την Προκήρυξη – Πρόσκληση η οποία ανέδειξε νέο Πρόεδρο της ΕΠΣ Λέσβου τον κ. Βερρή Παντελέων.

Τα αποτελέσματα της εκλογικής διαδικασίας είναι τα ακόλουθα:

Από τα 20 σωματεία με δικαίωμα ψήφου σωματεία ψήφισαν 19.

Για την θέση του Προέδρου:

Βερρής Π.             17

Πελέκος Θ.            1

Άκυρα                   1

Για την Εξελεγκτική Επιτροπή:

Βαρκάρης      Γ.     17

Γεωργής         Ε.    13

Ζηρόπουλος   Ν.    11

π.Πολύμος.    Γ.     7

Σε δήλωσή του ο Βερρής ευχαριστεί τους εκπροσώπους των ποδοσφαiρικών σωματείων που τον τίμησαν με την ψήφο τους καθώς και τον συνυποψήφιό του Χάρη Πελέκο. Αναλυτικά:

"Θα ήθελα να ευχαριστήσω από καρδιάς, όλα τα σωματεία που συμμετείχαν στις χτεσινές αρχαιρεσίες και με ανέδειξαν στην θέση του Προέδρου του ΔΣ. Θα ήθελα επίσης να συγχαρώ τον συνυποψήφιο μου Χάρη Πελέκο για τον έντιμο αγώνα που έδωσε. Το τελικό αποτέλεσμα και η καθολική αποδοχή των σωματείων προς το πρόσωπο μου, αποτελεί μεγάλη τιμή και τεράστια παράλληλα ευθύνη για μένα και τους συνεργάτες μου. Χωρίς αποκλεισμούς, με εφόδια μας την εμπειρία των παλιών και την όρεξη και το όραμα των νέων, με μοναδικό γνώμονα το καλό των σωματείων και την στήριξη των παραγόντων, σας καλώ να εργαστούμε όλοι μαζί για να οδηγήσουμε το Λεσβιακό Ποδόσφαιρο στην νέα εποχή. Μαζί θα τα καταφέρουμε. Σας ευχαριστώ και πάλι."

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey