Ενημερωτική συνάντηση από τον σύνδεσμο προπονητών ποδοσφαίρου Λέσβου

22/08/2022 - 11:49

Στα πλαίσια ενημερωτικών συναντήσεων μας πριν την έναρξη της νέας ποδοσφαιρικής χρονιάς που αρχίζει επίσημα σε λίγο, σχεδιάσαμε τις παρακάτω επιμορφωτικές ημερίδες, έτσι ώστε να υπάρξει ενημέρωση για τον νέο κανονισμό προπονητών της ΕΠΟ, αλλά και τις προβλεπόμενες διαδικασίες προς την ΓΓΑ για την έκδοση αδείας εξάσκησης επαγγέλματος. Επίσης, θα υπάρξει πλήρης ανάλυση των διατάξεων του νέου Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου.

1η Συνάντηση την Δευτέρα 22/8/2022 και ώρα 20:30, στα γήπεδα ΣΠΑΝΟΣ στην Παναγιούδα, για τα μέλη μας, από τον ευρύτερο Δήμο Μυτιλήνης.

2η Συνάντηση την Τετάρτη 24/8/2022 και ώρα 19:30, στο Δημοτικό Θέατρο Καλλονής για τα μέλη μας, από τον ευρύτερο Δήμο Δυτικής Λέσβου.

Φυσικά εάν κάποιο μέλος μας, δεν μπορεί να έρθει (για εργασιακούς ή προσωπικούς λόγους) στην μία από τις 2, μπορεί ελεύθερα να έρθει στην άλλη, ανεξάρτητα από τον τόπο κατοικίας του.

ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ η παρουσία όλων μας, για να ενημερωθούμε, αλλά και να επιλύσουμε (στο μέτρο του δυνατού), οποιαδήποτε απορία ή προβληματισμός προκύψει.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey