Διακοπή αγώνα προπαιδικού λόγω επεισοδίων!

29/03/2011 - 14:20 Τελευταία τροποποίηση στις 29/03/2011 - 14:54

Απίστευτο κι όμως… Μυτιληνιό!

Ο αγώνας ανάμεσα σε Λιονταράκια και Αχιλλέα Πέτρας για το προπαιδικό πρωτάθλημα, που διεξαγόταν χθες, διεκόπη λόγω… επεισοδίων! Κι όταν λέμε για επεισόδια, δεν εννοούμε ότι τα παιδάκια που μαθαίνουν ποδόσφαιρο στα τμήματα υποδομής των ομάδων του νησιού μας, έπαιξαν… μπουνιές.

Ο αγώνας διεκόπη, γιατί οι παράγοντες του Αχιλλέα Πέτρας αμφισβήτησαν έντονα την απόφαση του διαιτητή Σαμαρίνα, να υποδείξει πέναλτι κατά της ομάδας τους, με αποτέλεσμα να πάρουν τα παιδιά και  να φύγουν από το γήπεδο!

Νωρίτερα ένας… «φίλαθλος», προφανώς γονιός παιδιού που παίζει στα Λιονταράκια, έβριζε αισχρά από την κερκίδα το διαιτητή της αναμέτρησης για πέναλτι που υπέδειξε υπέρ του Αχιλλέα. Και καθ' όλη τη διάρκεια του αγώνα, «στόλιζε» με διάφορα κοσμητικά επίθετα το διαιτητή, συνθέτοντας ένα εκρηκτικό κλίμα σε παιχνίδι υπενθυμίζουμε προπαιδικού πρωταθλήματος, όπου τα παιδιά δε μαθαίνουν να... κερδίζουν, αλλά  βιώνουν τη χαρά της συμμετοχής, καθώς και τις σημαντικές αρετές που προσφέρει το "ευ αγωνίζεσθαι" στον αθλητισμό, ζητήματα που αγνοούν παντελώς όμως, οι μεγαλύτεροί τους…

Μετά και από αυτό το περιστατικό, για ποιο μέλλον του λεσβιακού μας ποδοσφαίρου να μιλάμε…

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey