Ο Αχιλλέας Πέτρας για τη διακοπή του προπαιδικού

31/03/2011 - 14:54 Τελευταία τροποποίηση στις 31/03/2011 - 15:32

Επιστολή ανακοίνωση, στην οποία αναφέρει λεπτομερώς τους λόγους της αποχώρησης της ομάδας στο παιχνίδι του προπαιδικού πρωταθλήματος με τα Λιονταράκια την περασμένη Κυριακή, απέστειλε στην διοργανώτρια αρχή (ΕΠΣΛ) η διοίκηση του Αχιλλέα Πέτρας και στην οποία αναφέρει τα παρακάτω:

«Αξιότιμε κύριε πρόεδρε με την παρούσα επιστολή μας θέλουμε να σας ενημερώσουμε σχετικά με τα δυσάρεστα που συνέβησαν στο προπαιδικό πρωτάθλημα κατά τη διάρκεια του αγώνα μεταξύ Αχιλλέα-Λιονταράκια.

Από τη στιγμή που η ομάδα του Αχιλλέα προηγήθηκε στο Β΄ημίχρονο με 1-0 βιώσαμε άσχημο κλίμα, μια πραγματική κόλαση της αντίπαλης ομάδας απ΄ την κερκίδα. «Φίλαθλοι» ασταμάτητα έβριζαν τους διαιτητές "αλήτες, κοπρόσκυλα θα τα πούμε έξω", ενώ η αήθης επίθεση επεκτάθηκε στους δικούς μας παίκτες "σκάστε ρε μαλ... γαμ..." και οι προπηλακισμοί συνεχιζόταν χωρίς να ιδρώνει το αυτί κανενός.

Στο 55' πριν την λήξη του αγώνα μείναμε με 10 παίκτες όταν ένα απλό χτύπημα κόρνερ μετατράπηκε από τον διαιτητή Σαμαρίνα σε πέναλτι. Τότε οι παίκτες μας ζώντας την κατάφωρη αδικία αναγκάστηκαν να εγκαταλείψουν τη «ζούγκλα» μαζί με τον προπονητή τους διασώζοντας τουλάχιστον την αξιοπρέπεια τους.

Αξιότιμε κύριε πρόεδρε πιστεύουμε ότι κι εσείς στη θέση μας το ίδιο θα κάνατε για να διαφυλάξετε τη τιμή και την περηφάνεια. Προτού βγάλετε αποφάσεις ρωτήστε για το κλίμα τον παρατηρητή κ. Χ. Καλλία που μας είπε ότι είχε πρόθεση να διακόψει αλλά τον πρόλαβε η δική μας αποχώρηση. Πιστεύουμε ότι ο αγώνας πρέπει να διεξαχθεί από καταξιωμένους διαιτητές αυτή τη φορά.

Κλείνοντας θέλουμε να ευχαριστήσουμε και τον προπονητή της αντίπαλης ομάδας για τη συμπεριφορά του», καταλήγει η επιστολή διαμαρτυρία του Αχιλλέα.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey