Συνάντηση Μιχαλάκη-Φλωρίδη στην ΕΠΣΛ

01/04/2011 - 15:59 Τελευταία τροποποίηση στις 01/04/2011 - 16:45

Η επιστροφή του Νίκου Μιχαλάκη στο νησί, εκτός του ότι συνδυάστηκε με νίκες για την ομάδα της Καλλονής στα δύο προηγούμενα ματς, συνοδεύτηκε και από σειρά επαφών του τις τελευταίες ημέρες με ποδοσφαιρικούς παράγοντες της Λέσβου.

Έτσι, μετά την πρώτη συνάντηση που είχε με τον Πρόεδρο της ΕΠΣΛ Σταύρο Ψαρρόπουλο, στο πρόσφατο διοικητικό συμβούλιο της ομάδας, ακολούθησε επίσκεψη του Προέδρου της ΠΑΕ ΑΕΛΚ, χθες, στα γραφεία της ΕΠΣ Λέσβου, θέλοντας έτσι να γνωρίσει από κοντά τους ανθρώπους που εργάζονται για την πρόοδο του λεσβιακού ποδοσφαίρου.

Παράλληλα, ζητήθηκε από τον κ. Ψαρρόπουλο να χρησιμοποιήσει το θεσμικό του ρόλο, ώστε η ΑΕΛΚ να τύχει σωστών και δίκαιων διαιτησιών στην κρίσιμη καμπή που βρίσκεται το πρωτάθλημα. Μάλιστα, αξίζει να σημειωθεί ότι για το συγκεκριμένο ζήτημα, η ΠΑΕ ΑΕΛΚ κοινοποίησε μετά το ματς με την Κοζάνη επιστολή - διαμαρυρία προς την ΕΠΣΛ, με αποδέκτες τόσο την ΕΠΟ όσο και την ΚΕΔ.

Στο περιθώριο της επίσκεψής του στα νέα γραφεία της ΕΠΣΛ, ο Νίκος Μιχαλάκης, που συνοδευόταν κι από τον Αντιπρόεδρο Κώστα Παπαδόπουλο, συνομίλησε για αρκετή ώρα και με τον Πρόεδρο του Αιολικού Γιάννη Φλωρίδη. Η συνάντησή τους έγινε έπειτα από πρωτοβουλία του κ. Ψαρρόπουλου, που θέλησε με αυτόν τον τρόπο, να φέρει σε μια πρώτη επαφή τους δύο ισχυρούς άνδρες των ομάδων, που εκπροσωπούν το νησί μας στις εθνικές κατηγορίες.

Η μεταξύ τους συζήτηση έγινε σε εξαιρετικό κλίμα και οι τρεις Πρόεδροι, αφού ευχήθηκαν να ευοδοθούν οι στόχοι ΑΕΛΚ και Αιολικού, ανανέωσαν το ραντεβού τους με τη λήξη των πρωταθλημάτων, σε ένα καλοκαίρι που προμηνύεται θερμό από όλες τις απόψεις, με την ΕΠΟ να έχει ήδη θέσει σε δημόσια διαβούλευση το φλέγον ζήτημα της αναδιάρθρωσης των κατηγοριών.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey