Φοράνε τη φανέλα της Μικτής Αιγαίου

05/04/2011 - 14:00 Τελευταία τροποποίηση στις 05/04/2011 - 15:39

Οκτώ παίκτες από την Λέσβο θα φορέσουν αύριο την φανέλα της μικτής ομάδας του Αιγαίου, δίνοντας το παρόν στη Γ' Φάση του Ενωσιακού πρωταθλήματος, το οποίο αρχίζει την Τετάρτη στο γήπεδο των Βριλησίων στην Αθήνα.

Μετά από επιλογή που έγινε από τους υπεύθυνους προπονητές της ΕΠΣ Δωδεκανήσου, όπου οι ομάδες τους, παίδες και νέοι, είχαν πάρει την πρώτη θέση στον όμιλο του Αιγαίου, επιλέχθηκαν από την ομάδα παίδων της Λέσβου οι Στρατής Σαλταμάρας, Τάσος Χατζηγιοβάνης και Λευτέρης Ζαχαρής άπαντες του Οδυσσέα Ελύτη, ενώ την τελευταία στιγμή ενώ είχε επιλεγεί και ο Γιώργος Σοφιάνης, τελικά δε θα δώσει το παρόν, λόγω ενός τραυματισμού.

Από την ομάδα των νέων, αυτοί που είχαν διακριθεί και κλήθηκαν να στελεχώσουν τη Μικτή Αιγαίου είναι ο Παναγιώτης Χατζηκλειδαράς, ο Στρατής Χατζηκλειδαράς της Γέρας, ο Γιώργος Σαμπάνης του Διαγόρα, ο Γιάννης Ευαγγέλου του Ατρομήτου και ο Πραξιτέλης Βούρος του Αιολικού.

Όλοι τους συγκεντρώνουν πολλές πιθανότητες να ξεκινήσουν ως βασικοί. Αντίπαλοι της ομάδας του Αιγαίου, που απαρτίζεται από ποδοσφαιριστές των Ενώσεων Χίου, Κυκλάδων, Δωδεκανήσου, Σάμου και Λέσβου, θα είναι η Εύβοια, η Ανατολική Αττική, η Δυτική Αττική, η Αθήνα και ο Πειραιάς.

Στόχος της ομάδας μας, που έχει περάσει στην φάση των "8" είναι η τετράδα, ώστε να μπορέσει να διεκδικήσει με αξιώσεις ακόμα και τη συμμετοχή στα τελικά της διοργάνωσης.

Φοράνε τη φανέλα της Μικτής!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey