Συγχαρητήρια του Συνδέσμου Προπονητών Ποδοσφαίρου Λέσβου σε όλες τις ομάδες

09/05/2023 - 21:06 Τελευταία τροποποίηση στις 09/05/2023 - 21:35

Με ανακοίνωση του ο Σύνδεσμος προπονητών ποδοσφαίρου Λέσβου συγχαίρει όλες τις ομάδες που έλαβαν μέρος στα πρωταθλήματα της σαιζόν 2022-23, στις πρωταθλήτριες ομάδες και στους εκπροσώπους του Νομού Λέσβου στις εθνικές κατηγορίες με την ευχή για την επίτευξη των στόχων τους και τη νέα ποδοσφαιρική χρονιά. Αναλυτικά:

"Με την λήξη των τοπικών μας Πρωταθλημάτων και το Κύπελλο να πλησιάζει στο τέλος του (αφού μόνο οι 2 τελικοί κυπέλλου έχουν μείνει και οι Υποδομές), η ΕΕ του Συνδέσμου Προπονητών Ποδοσφαίρου Ν. Λέσβου, συγχαίρει δημόσια, όλα τα Σωματεία που πήραν μέρος και βοήθησαν στην ομαλή διεξαγωγή των αγώνων Ποδοσφαίρου και την ανάδειξη των Πρωταθλητών όλων των κατηγοριών, σηματοδοτώντας το αίσιο τέλος και τη λήξη των αγωνιστικών δραστηριοτήτων 2022-2023.

Όλα τα Σωματεία σε κάθε αγωνιστική περίοδο έχουν στόχους. Άλλα τον πρωταθλητισμό, άλλα των αποφυγή του υποβιβασμού, άλλα μια καλή αγωνιστική παρουσία και πορεία και άλλα των απλή συμμετοχή τους σε αυτά, την άθληση και τη δημιουργία, την ανάδειξη ταλέντων. Ιδιαίτερα συγχαίρουμε, αγωνιστικά και βαθμολογικά :

- Την ομάδα του ΑΙΟΛΙΚΟΥ ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ, για την συμμετοχή της στην Γ ́ Εθνική Κατηγορία (4ος Όμιλος), την αξιόλογη βαθμολογική της πορεία, την κατάκτηση του τίτλου και τις προοπτικές που αφήνει στον φίλαθλο κόσμο, για κάτι πιο μεγάλο, την άνοδο στην SUPER LEAGUE 2. Επίσης με την συμμετοχή της στον τελικό κυπέλλου ΕΠΣΛ, πιστοποιεί την δυνατή παρουσία της στα ποδοσφαιρικά δεδομένου του νησιού.

- Την ομάδα ΑΠΣ «ΣΑΠΦΩ», για την συμμετοχή της στην Β’ Εθνική κατηγορία Γυναικών, την αξιόλογη βαθμολογική της πορεία και την παραμονή στην ίδια κατηγορία για την επόμενη χρονιά.

- Την ομάδα ΠΑΣ ΛΕΣΒΟΥ, για την συμμετοχή της στην Γ’ Εθνική κατηγορία Γυναικών, την αξιόλογη βαθμολογική της πορεία και την εκ νέου παρουσία της, στην ίδια κατηγορία για την επόμενη χρονιά.

- Την ομάδα ΑΕ ΛΗΜΝΟΥ, για την συμμετοχή στην Γ’ Εθνική κατηγορία Γυναικών, την αξιόλογη βαθμολογική της πορεία και την εκ νέου παρουσία της, στην ίδια κατηγορία για την επόμενη χρονιά.

- Την ομάδα του ΑΕΤΟΥ ΛΟΥΤΡΩΝ, για την εκ νέου κατάκτηση του πρωταθλήματος στην Α’ τοπική κατηγορία Λέσβου, την κατάκτηση του τίτλου ΥΠΕΡΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ, μετά το νικηφόρο αποτέλεσμα στην Λήμνο και την προοπτική προβιβασμού στην Γ’ Εθνική Κατηγορία, εφόσον υπερκεράσει το εμπόδιο των αγώνων ΜΠΑΡΑΖ. Επίσης με την συμμετοχή του στον τελικό κυπέλλου ΕΠΣΛ, σηματοδοτεί την εκ νέου δυνατή παρουσία του στα ποδοσφαιρικά δεδομένου του νησιού.

- Την ομάδα του ΚΕΡΑΥΝΟΥ ΑΓ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ, για την εκ νέου κατάκτηση του πρωταθλήματος στην Α1’ τοπική κατηγορία Λήμνου, την καταπληκτική του εικόνα στα 2 παιχνίδια με τον πρωταθλητή Λέσβου και την προοπτική ανοδικής πορείας που επιδεικνύει 2 συνεχόμενες χρονιές, αναδεικνύοντας την ανάπτυξη του Λημνιακού ποδοσφαίρου.

- Την ομάδα του ΗΡΑΚΛΗΣ ΑΤΣΙΚΗΣ ΛΗΜΝΟΥ, για την κατάκτηση του κυπέλλου Λήμνου, την συμμετοχή της στο τελικό κυπέλλου ΕΠΣ Λέσβου και την προοπτική συμμετοχής της στους αγώνες κυπέλλου Ελλάδας, εφόσον υπερκεράσει το εμπόδιο του κυπελλούχου Λέσβου.

- Την ομάδα του ΚΑΡΑΒΑΓΓΕΛΗ ΣΤΥΨΗΣ, που κατέκτησε τον τίτλο του πρωταθλητή Βορείου Ομίλου, αλλά και τον τίτλο του Υπερπρωταθλητή της ΕΠΣΛ στην Β’ τοπική κατηγορία, κερδίζοντας επάξια την άνοδο στην Α’ τοπική κατηγορία της ΕΠΣΛ.

- Την ομάδα του ΚΕΡΑΥΝΟΥ ΑΦΑΛΩΝΑ, που κατέκτησε τον τίτλο του πρωταθλητή Νοτίου Ομίλου, αλλά και τον τίτλο του "Δευτεροπρωταθλητή" της ΕΠΣΛ στην Β’ τοπική κατηγορία, κερδίζοντας επάξια την άνοδο στην Α’ τοπική κατηγορία της ΕΠΣΛ.

- Τις ομάδες Υποδομών όλων των κατηγοριών που συμμετέχουν στα ανάλογα πρωταθλήματα της ΕΠΣΛ.

Σε όλες τις Πρωταθλήτριες ομάδες, σε όσες έμειναν στις κατηγορίες που αγωνίσθηκαν, αλλά και σε όσες ομάδες υποβιβάστηκαν, ευχόμαστε καλή οργάνωση και συγκρότηση, έτσι ώστε να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις των κατηγοριών που θα αγωνισθούν με την καινούργια χρονιά.

Ιδιαίτερα στις ομάδες που θα συμμετάσχουν στους αγώνες μπαράζ προαγωγής σε ανώτερη κατηγορία, ευχόμαστε επιτυχία του στόχου τους. Η λήξη της αγωνιστικής περιόδου 2022-2023 που διανύουμε, βρίσκεται κοντά στο τέλος της. Εκεί όπου ακριβώς βρίσκεται και η αρχή της νέας αγωνιστικής περιόδου 2023-2024. Καλό τέλος και καλή αρχή μαζί, πάντοτε όμως με υγεία. Δυο ευχές σε μία."

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey