Οι καμπάνες της εβδομάδας

14/04/2011 - 14:16

Γεμάτο από ποινές ήταν αυτήν την εβδομάδα το ποινολόγιο της πειθαρχικής επιτροπής της ΕΠΣΛ που συνεδρίασε το απόγευμα της Τρίτης και επέβαλε μεγάλες σε έκταση ποινές στους αποβληθέντες της αγωνιστικής που πέρασε.

Συγκεκριμένα η μεγαλύτερη ποινή που επιβλήθηκε ήταν οι 6 αγωνιστικές στον Μπάλιακα του Καραβαγγέλη ο οποίος αποβλήθηκε στο παιχνίδι με τον Παπανικολή και… έλουσε με αρκετά γαλλικά τον διαιτητή της αναμέτρησης με την χρονιά να έχει τελειώσει για τον ίδιο.

Με τέσσερις αγωνιστικές τιμωρήθηκαν οι Άκης και Στρατής Μαρμαλέκας του Αετού που αποβλήθηκαν με την Αναγέννηση Γέρας όπως η ίδια ποινή επιβλήθηκε και στον ποδοσφαιριστή του Αλκιβιάδη Στρατή Χαραλάμπους που αντίκρισε την κόκκινη κάρτα στο παιχνίδι της ομάδας του με την Προοδευτική όπως και στον Ζειμπέκη του Καραβαγγέλη.  

Τέλος με μια αγωνιστική τιμωρήθηκαν οι Ψαρρός του Ολύμπου Τσεκούρας του Αστέρα Ιππ. Και Μιχ.Κατζανός του Εθνικού.

Ακόμη σε απολογία κλήθηκε ο Όλυμπος Αγιάσου για τα αναγραφόμενα του διαιτητή Βουρανή στο ντέρμπι με τον Διαγόρα ενώ με έγγραφη επίπληξη τιμωρήθηκε ο Ατρόμητος Αν. για τα όσα συνέβησαν στο παιχνίδι με τα Λιονταράκια. Τέλος ζητήθηκε από τον παράγοντα του Καραβαγγέλη Χρήστο Κεχαγιά να ανακαλέσει τα όσα είχε πει σε αθλητική εκπομπή κατά της διαιτησίας αλλιώς θα του επιβληθούν από τον ΚΑΠ οι ανάλογες κυρώσεις.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey