Η Μικτή προπαίδων νίκησε και τις Κυκλάδες

18/04/2011 - 17:15 Τελευταία τροποποίηση στις 18/04/2011 - 17:26

Νέα νίκη πέτυχε η Μικτή Λέσβου στους προπαίδες, αυτή τη φορά κόντρα στην αντίστοιχη ομάδα της ΕΠΣ Κυκλάδων, στο αναπτυξιακό πρωτάθλημα Ενώσεων, που πραγματοποιείται αυτές τις ημέρες στην Αθήνα.

Η Μικτή Λέσβου επικράτησε των Κυκλάδων με σκορ 4-3, παρά το γεγονός πως έμεινε τρεις φορές πίσω στο σκορ, δείχνοντας πίστη για τη νίκη και καταθέτωντας ψυχή στο γήπεδο. Ο Βερβέρης, με δύο δικά του γκολ από απ' ευθείας εκτελέσεις φάουλ, ισοφάρισε προσωρινά σε 1-1 και 2-2, ενώ όταν οι Κυκκάδες πήραν εκ νέου το προβάδισμα (2-3) ήταν η σειρά του Πιπερά να βάλει τη Μικτή Λέσβου ξανά στη διεκδίκηση της νίκης (3-3). το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση σημείωσε ο Καλαφάτης και η ομάδα της Λέσβου έφτασε έτσι, στο τελικό 4-3.

Για τη Μικτή Λέσβου αγωνίστηκαν οι: Σελάχας, Μαρίνος, Απαλίδης, Κανόγκας, Ζαραδούκας, Σαμιώτης, Νείρος, Τηνιακός, Πιπεράς, Βερβέρης, Μερτζάνης, ενώ στη διάρκεια του ματς πέρασαν ως αλλαγή και οι: Καλαφάτης, Ψάνης, Γκαγκούλης, Ζερβόγλου, Κάκκαρος

Αύριο, στις 10:30 το πρωί, η Μικτή Λέσβου δίνει το τελευταίο της παιχνίδι επί αθηναϊκού εδάφους με αντίπαλο την αντίστοιχη Μικτή Δωδεκανήσου. Αργότερα, μετά το τέλος της αναμέτρησης, σύσσωμη η αποστολή με τους ποδοσφαριστές, τον προπονητή Παράσχο Λάσκαρη και τους συνοδούς Χ.Καλλία, Λ.Σταθάκη και Ρ.Κάκκαρο έχουν προγραμματίσει να επισκεφθούν το Πλανητάριο, ενώ το απόγευμα θα μπουν στο πλοίο της γραμμής για την επιστροφή τους στη Λέσβο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey