Αναβολές αγώνων λόγω κακοκαιρίας

25/11/2023 - 11:46 Τελευταία τροποποίηση στις 25/11/2023 - 12:49

Η κακοκαιρία Bettina που πλήττει τις τελευταίες ώρες το μεγαλύτερο μέρος της χώρας και τα νησιά του Βορειοανατολικού Αιγαίου έχει οδηγήσει σε αναβολές αγώνων, ενώ στον αέρα παραμένει και ο αγώνας του Αιολικού με τον Καμπανιακό.

Η γυναικεία ομάδα της Καλλονής δεν ταξίδεψε τελικά στη γειτονική Λήμνο για τον σημερινό 25/11 εξ' αναβολής αγώνα με την ΑΕΛ, καθώς παραμένει ανεκτέλεστο το δρομολόγιο Μυτιλήνη-Λήμνος- Θεσσαλονίκη για λόγους ασφαλείας, ενώ όπως αναφέρουν πληροφορίες από το Λιμεναρχείο Μυτιλήνης από τις 9 το βράδυ θα ισχύσει απαγορευτικό απόπλου. Ο αγώνας ΑΕΛ-Καλλονή μάλιστα αναβλήθηκε επίσημα από την ΕΠΟ πριν λίγο και είναι η τρίτη φορά που αναβάλλεται λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών.

Με τα παραπάνω δεδομένα στον αέρα βρίσκεται και ο αυριανός αγώνας του Αιολικού με τον Καμπανιακό. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης έχει εκδώσει εισιτήρια για το βραδινό δρομολόγιο με προορισμό τη Μυτιλήνη, ωστόσο το πλοίο ακόμη δεν έχει ξεκινήσει από το νησί και μένει να φανεί πως θα εξελιχθούν τα καιρικά φαινόμενα. Σημειώνεται ότι έως τώρα δεν υπάρχει κάποιο επίσημο αίτημα για αναβολή της αναμέτρησης, με τον Αιολικό να ταξιδεύει κανονικά το απόγευμα αεροπορικώς στη Λέσβο. 

Τέλος, η ΕΠΣ Λέσβου ανέβαλε τις πρωινές αναμετρήσεις της 1ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Κ12 και ενός αγώνας Κ16.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey