Δοκιμάζεται στον ΟΦΗ ο νεαρός επιθετικός Ταξιάρχης Πλούκος

05/01/2024 - 19:16 Τελευταία τροποποίηση στις 05/01/2024 - 20:16

Ακόμη ένας νεαρός ποδοσφαιριστής από τη Λέσβο δείχνει έτοιμος να ντυθεί στα "ασπρόμαυρα" του ΟΦΗ.

Εξαιρετικές εντυπώσεις έχει αφήσει έως τώρα στην ομάδα του ΟΦΗ, ο 15χρονος σεντερ φορ του Οδυσσέα Ελύτη Ταξιάρχης Πλούκος. Όπως αποκαλύπτει σήμερα το sportlesvos, ο νεαρός ποδοσφαιριστής βρίσκεται από την περασμένη Τετάρτη στις εγκαταστάσεις του ιστορικού σωματείου της Κρήτης, έχοντας λάβει μέρος σε τρεις προπονήσεις, με τους ανθρώπους της ομάδας να δείχνουν ικανοποιημένοι από την συνολική του παρουσία.

Όπως και στην περίπτωση του Άγγελου Καραγιάννη, ο νεαρός παίκτης προκάλεσε το ενδιαφέρον των σκαουτερς από τη συμμετοχή του στην Μικτή ομάδα Λέσβου Κ14 στο περυσινό πρωτάθλημα προεπιλογής εθνικών ομάδων στη Ρόδο, με αποτέλεσμα να λάβει επίσημη πρόσκληση από τον ΟΦΗ για τα δοκιμαστικά επιλογής παικτών.

ploukos-taxiarxis-ofi-dokimi-2024-1.jpg (745×430)

Ο Ταξιάρχης Πλούκος έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα από την ηλικία των έξι ετών στον Οδυσσέα Ελύτη όπου και συνεχίζει μέχρι τώρα, παίρνοντας μάλιστα φέτος για πρώτη φορά λεπτά συμμετοχής σε ανδρικό πρωτάθλημα και συγκεκριμένα στην Β ΕΠΣ Λέσβου, ενώ έχει κληθεί και φέτος στη Μικτή ομάδα Κ16.

Αν τελικά υπάρξει αίσιο τέλος στην περίπτωση του ταλαντούχου ποδοσφαιριστή, σίγουρα θα αποτελέσει ακόμη μια επιτυχία για τον Οδυσσέα Ελύτη που έχει αναδείξει όλα αυτά τα χρόνια τόσους πολλούς αθλητές που αγωνίζονται σε κορυφαίο επίπεδο, τις Μικτές ομάδες κα γενικότερα το Λεσβιακό ποδόσφαιρο.

 

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey