Έτοιμο προς χρήση το γήπεδο Αγ. Παρασκευής

17/01/2024 - 18:48 Τελευταία τροποποίηση στις 17/01/2024 - 19:32

Έτοιμο να φιλοξενήσει ξανά αγώνες είναι το γήπεδο ποδοσφαίρου της Αγίας Παρασκευής. 

Ο εργολάβος ολοκλήρωσε τις εργασίες αντικατάστασης του χλοοτάπητα που είχαν ξεκινήσει τον προηγούμενο μήνα και παρέδωσε το έργο την Δευτέρα 15 Ιανουαρίου. Μάλιστα, το προσεχές Σαββατοκύριακο θα διεξαχθούν αγώνες των πρωταθλημάτων υποδομών, ενώ ο πρώτος αγώνας στον ανακαινισμένο αγωνιστικό χώρο για την ομάδα του Διαγόρα θα είναι την επόμενη εβδομάδα με τον Αετό Λουτρών.

Άμεσα οι εργασίες και για το στέγαστρο

Πέρα από τον αγωνιστικό χώρο, ευχάριστα είναι τα νέα και για το στέγαστρο στο παραπάνω γήπεδο, για το οποίο γίνεται συζήτηση αρκετά χρόνια. Σε επικοινωνία του sportlesvos με τον Αντιπεριφερειάρχη Τεχνικών Έργων Χρυσόστομο Χατζηκυριαζή, ο ίδιος ενημέρωσε για την έναρξη των εργασιών του στεγάστρου στις κερκίδες το επόμενο χρονικό διάστημα. Όπως ανέφερε ο κ. Χατζηκυριαζής και αυτό το έργο έχει χρηματοδοτηθεί από την Περιφέρεια Β. Αιγαίου με ποσό ύψους 60.000 ευρώ και θα υλοποιηθεί από τον Δήμο Δυτικής Λέσβου.

Το στέγαστρο δεν θα καλύψει όλο το μήκος της κερκίδας που φτάνει τα 50μ. αλλά θα κατασκευαστεί στη μέση, καλύπτοντας απόσταση 25 μέτρων.

 

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey