Ξεκινά η μάχη για τον υπερπρωταθλητή!

20/05/2011 - 14:21 Τελευταία τροποποίηση στις 21/05/2011 - 11:56

Η μεγάλη στιγμή για τον πρωταθλητή της Λέσβου Όλυμπο Αγιάσου και τον πρωταθλητή Λήμνου έφθασε. Το Σάββατο (5.30μ.μ.) στο γήπεδο του Ιππείου οι δύο ομάδες καλούνται να κάνουν την υπέρβασή τους και να κάνουν το μεγάλο βήμα για το όνειρο της ανόδου!  

Διακαής πόθος των ανθρώπων του Ολύμπου είναι η χρονιά που τελειώνει να τους βρει σε μια Εθνική κατηγορία (για τρίτη φορά στην ιστορία τους) μετά από έξι χρόνια απουσίας τους, αλλά και να εκπροσωπήσουν από την νέα χρονιά τον Νομό μαζί με τον Αιολικό στο Πανελλήνιο κοινό. Αν γίνει αυτό τότε θα μιλάμε για επιτυχία, αφού η Λέσβος θα έχει δύο εκπροσώπους στο πρωτάθλημα.

Το ίδιο ακριβώς συμβαίνει βέβαια και με τον Ηρακλή Ατσικής, που φέτος φαντάζει πιο ώριμος από ποτέ για να κάνει το μεγάλο βήμα και να δώσει μετά από πολλά χρόνια μία ομάδα της Λήμνου στο Περιφερειακό πρωτάθλημα!

Ο Θοδωρής Παπαλόπουλος, πρωτομάστορας της επιτυχίας του Ολύμπου φέτος, κρατά σε εγρήγορση τους παίκτες του ζητώντας από αυτούς σήμερα να τα δώσουν όλα για την νίκη. Τους ζητάει ένα καθαρό σκορ ώστε στην ρεβάνς την επόμενη Κυριακή να μπορέσει ο Όλυμπος να στεφθεί υπερπρωταθλητής στον Νομό.

Σημαντικό το πρόβλημα του εν λόγω τεχνικού με την απουσία του πιο φορμαρισμένου παίκτη του Αποστόλη Λαλά που αποβλήθηκε με τον Διαγόρα και θα παρακολουθήσει το ντέρμπι από την εξέδρα. Από ότι έδειξε στο δίτερμα της Πέμπτης ο Παπαλόπουλος δοκίμασε τον Τρύφωνα Καρέτο να ξεκινήσει αφού οι επιλογές είναι λίγες με τις απουσίες των Λαλά αλλά και Σκαρακάκη. Οι υπόλοιποι παίκτες βρίσκονται στην διάθεση της τεχνικής ηγεσίας και έτοιμοι στην πιο μεγάλη μάχη που έχουν να δώσουν.

«Μπορούμε…»
Την αισιοδοξία του ότι η ομάδα του μπορεί να νικήσει και να κάνει το μεγάλο βήμα για την Δ΄ Εθνική εξέφρασε με δηλώσεις του ο τεχνικός του Ολύμπου λίγες ώρες πριν την σέντρα. Ο Παπαλόπουλος επισήμανε μεταξύ άλλων ότι το παιχνίδι αυτό είναι πρόκληση για την ομάδα του υπολογίζει και σέβεται τον αντίπαλο και ότι η μάχη θα κριθεί στις λεπτομέρειες.

«Σίγουρα η αποστολή μας θα είναι δύσκολη. Από τα παιδιά έχω καταλάβει ότι θέλουν να πετύχουν και τώρα όπως άλλωστε έχουν κάνει μέχρι στιγμής και θεωρώ ότι το πρώτο μισάωρο θα είναι καθοριστικό Θέλω καθαρό μυαλό δύναμη πάθος και πίστη για την νίκη για να φθάσουμε στον στόχο. Θέλω και από τον κόσμο να μας βοηθήσει και να μας στηρίξει», είπε μεταξύ άλλων ο πολυνίκης τεχνικός, ευχαριστώντας παράλληλα τον Ορφέα Κερ. και τον πρόεδρο του τον κ Μαστραντωνά για την βοήθεια που προσφέρει στην ομάδα με την παραχώρηση των αποδυτηρίων.

Η παράδοση…
Μια μόνο φορά δεν τα είχε καταφέρει με αντίπαλο Λημνιακή ομάδα ο Όλυμπος. Πριν από μερικά χρόνια η ομάδα της Αγιάσου δεν μπόρεσε να νικήσει τον Κεραυνό Αγ. Δημητρίου στα μπαράζ ανόδου ο οποίος τότε είχε ανέβει στην Δ Εθνική για πρώτη φορά στην ιστορία του σπάζοντας ταυτόχρονα το εμπάργκο και το μονοπώλιο που είχαν στα πρωταθλήματα οι ομάδες της Λέσβου. Από την δική του την μεριά ο Ηρακλής ανέβηκε στην Δ΄ Εθνική την περίοδο 1993-94 απευθείας από τον όμιλο της Λήμνου (δεν υπήρχαν τότε αγώνες με την Λέσβο) ενώ το νησί έχει ανακηρύξει στο παρελθόν  πρωταθλητές την ΑΕ Λήμνου τον Κεραυνό τον Κάσπακα  και τον Ηρακλή.

Με αισιοδοξία για το αποτέλεσμα!
Συγκρατημένη αισιοδοξία επικρατεί στο στρατόπεδο του Ηρακλή ενόψει του μπαράζ. Ο Κώστας Ψυρούκης ζήτησε από τους παίκτες να πετύχουν οπωσδήποτε γκολ ώστε να μετρήσει καταλυτικά υπέρ της ομάδας του. Τον προβληματίζει έντονα το χωμάτινο γήπεδο το οποίο θεωρεί αρνητικό παράγοντα αλλά έδειξε να εμπιστεύεται τους παίκτες ότι θα προσπαθήσουν να ανταπεξέλθουν στις δυσκολίες του παιχνιδιού.

«Παίζουμε τους κόπους της χρονιάς μέσα από δύο παιχνίδια. Πέρυσι χάσαμε από την Γέρα αλλά τώρα μπορούμε να περάσουμε τον Όλυμπο. Άλλωστε για αυτόν ακριβώς τον λόγω έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα. Σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις ο Στρατής Κρίκης ο οποίος είναι κανονικά στην αποστολή θα ξεκινήσει το ντέρμπι αν και δεν είναι έτοιμος 100%  όμως οι συνθήκες του αγώνα επιβάλλουν στον ίδιο να δώσει κανονικά το παρών ενισχύοντας την προσπάθεια της ομάδας του.

Διαιτητής του μπαράζ ορίσθηκε από την επιτροπή διαιτησίας ο Μιχάλης Μποντάκης ο οποίος θα έχει για βοηθούς τους Μπάλιακα και Βερρή.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey