Φιλικό Αιολικός-ΑΕΛΚ τη Δευτέρα στον "Ταρλά"

20/05/2011 - 14:26

Η ΑΕΛΚ συνεχίζει την προετοιμασία της εν όψει των κρίσιμων αγώνων στα play off, που θα κρίνουν και την άνοδο στη Β' Εθνική και για το λόγο αυτό, αναζητά δυνατούς αντιπάλους ώστε να "σπάσει" τη μονοτονία των προπονήσεων, δίνοντας εκ νέου αγωνιστικό κίνητρο στους ποδοσφαιριστές της, λόγω και της καθυστερημένης έναρξης των μπαράζ (29/5).

Ο Αιολικός, που ολοκλήρωσε χθες τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις έπειτα από τον αποκλεισμό του κόντρα στην Ιεράπετρα για το Κύπελλο Ερασιτεχνών, αποτελεί τον ιδανικό αντίπαλο και έπειτα από συμφωνία μεταξύ των δύο διοικήσεων, αποφασίστηκε να δοθεί τη Δευτέρα (23/5) μια φιλική αναμέτρηση, στο Δημοτικό Στάδιο Μυτιλήνης. Το φιλικό είναι προγραμματισμένο να ξεκινήσει στις 18:00.

Έτσι, ο Προκόπης Καρτάλης θα έχει τη δυνατότητα να "τσεκάρει" την αγωνιστική ετοιμότητα των παικτών του και ο Φώτης Κοκκινέλλης με τους ποδοσφαιριστές του, θα προσφέρουν ένα δυνατό τεστ στην ομάδα της Καλλονής, που συνεχίζει να διεκδικεί τις δικές της πιθανότητες στο όνειρο της ανόδου σε ανώτερη κατηγορία.

Ο αγώνας αυτός θα είναι ο δεύτερος ουσιαστικά, μεταξύ των δύο ομάδων κατά τη φετινή περίοδο, αφού Αιολικός και ΑΕΛΚ είχαν βρεθεί ξανά αντιμέτωποι σε αγώνα προετοιμασίας, το καλοκαίρι και πάλι στον "Ταρλά", με τους Μυτιληνιούς να επικρατούν (1-0) της -τότε- ομάδας του Μιχάλη Κασάπη.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey