Έπαιξε ένα ημίχρονο και κέρδισε η ΑΕΛΚ

23/05/2011 - 21:06 Τελευταία τροποποίηση στις 24/05/2011 - 01:56

Με νίκη των Καλλονιατών και σκορ 0-3 έληξε το φιλικό παιχνίδι με τον Αιολικό, το απόγευμα στο Δημοτικό Στάδιο Μυτιλήνης. Η ομάδα του Λεκανοπεδίου σκόραρε ισάριθμα γκολ στις πρώτες της επισκέψεις στα καρέ του Καραβασίλη, με αποτέλεσμα ο νικητής της αναμέτρησης να κριθεί στο 20λεπτο.

Οι παίκτες του Προκόπη Καρτάλη μπήκαν ορεξάτοι στο ματς και κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ μόλις στο 4ο λεπτό της συνάντησης με τον Τζίμη Βλαστέλλη, ενώ λίγα μόλις λεπτά αργότερα ο Νίκος Μακρίδης  ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 0-2, έπειτα από έξυπνη ενέργεια του Χατζηκυριάκου.

Η ΑΕΛΚ, πριν τη συμπλήρωση 20 λεπτών αγώνα κατάφερε να κάνει τρία τα τέρματά της και πάλι με τον Νίκο Μακρίδη, που πρόλαβε στην έξοδο τον τερματοφύλακα του Αιολικού.

Η ομάδα της Καλλονής ήταν καλύτερη στα πρώτα 45 λεπτά, κυριάρχησε στο χώρο του κέντρου και εκμεταλλεύθηκε πλήρως το γεγονός πως ο Αιολικός μπήκε φοβισμένα στο ματς, παίζοντας χωρίς τους δύο κινητήριους μοχλούς του, τον Διονυσάτο (πρόβλημα στη μέση) και τον Τσετιροκλή (διάστρεμμα στη χθεσινή προπόνηση).

Στην επανάληψη, ο ρυθμός του αγώνα έπεσε αρκετά με τον Προκόπη Καρτάλη να δοκιμάζει όλους τους ποδοσφαιριστές που είχε στη διάθεσή του, αλλάζοντας αρκετά την αρχική του ενδεκάδα, ενώ χρόνο συμμετοχής πήραν και οι δύο μικροί γιοι του Λουτσιάνο. Η ομάδα της Καλλονής δεν ήταν καλή στο δεύτερο 45λεπτο, όμως σαφέστατα υπάρχει η δικαιολογία των πολλών αλλαγών.

Από την πλευρά του ο Φώτης Κοκκινέλλης έδωσε χρόνο συμμετοχής σε όσους παίκτες είχε στην αποστολή, ενώ με τη φανέλα του Αιολικού αγωνίστηκε στο Β' Ημίχρονο και ο Γιώργος Μανούσος, που προπονείται μαζί με την ομάδα της Μυτιλήνης και ήταν μάλιστα ιδιαίτερα δραστήριος.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η διαιτητική τριάδα των Πελέκου, Φαναρτζή και Σιβρή σφύριξε τον αγώνα αφιλοκερδώς, παρά το γεγονός πως για το φιλικό συμπληρώθηκε κανονικά το Φύλλο Αγώνα και τηρήθηκαν τα προβλεπόμενα από τους κανονισμούς για τέτοια ματς.

Τον αγώνα παρακολούθησαν περίπου 150 φίλαθλοι, που σίγουρα δεν αποζημιώθηκαν από το θέαμα που παρακολούθησαν, αν εξαιρέσει κανείς το πρώτο 20λεπτο του αγώνα.

Εν κατακλείδι, για την ΑΕΛΚ, η οποία στρέφει το βλέμμα της στα play off, το συγκεκριμένο φιλικό δε βοήθησε ιδιαίτερα ώστε να βγουν ασφαλή συμπεράσματα για την αγωνιστική ετοιμότητα των ποδοσφαιριστών και ίσως οι άνθρωποι της ομάδας θα έπρεπε να έχουν κλείσει ένα πιο δυνατό ματς, με ομάδα ανώτερης κατηγορίας, σε Αθήνα ή Θεσσαλονίκη. Για τον Αιολικό, ξεκίνησε ήδη η τελευταία εβδομάδα προπονήσεων και οι ποδοσφαιριστές του Φώτη Κοκκινέλλη θα αρχίσουν σύντομα τις καλοκαιρινές τους διακοπές.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey