Έρχεται η AyvalıkGücü στη Μυτιλήνη

27/05/2011 - 12:11

Μετά τις αντίστοιχες επισκέψεις του Παλλεσβιακού στα απέναντι τουρκικά παράλια, έφτασε η στιγμή να πατήσει ελληνικό έδαφος η AyvalıkGücü έπειτα από αρκετές δεκαετίες, για μια φιλική ποδοσφαιρική αναμέτρηση, στα πλαίσια της ελληνοτουρκικής φιλίας και της ανάπτυξης σχέσεων μεταξύ των δύο λαών.

Ο αγώνας είναι προγραμματισμένος για το Σάββατο, στο Δημοτικό Στάδιο Μυτιλήνης, με ώρα έναρξης τις 13:30. Η τουρκική ομάδα θα φτάσει στο νησί μας το πρωϊ της ίδιας μέρας, συνοδευόμενη από το σύνολο των διοικητικών της παραγόντων, ενώ από τη μεριά του ο Παλλεσβιακός έχει προσκαλέσει τους τοπικούς άρχοντες να τιμήσουν με την παρουσία το φιλικό αυτό ματς.

Οι άνθρωποι της ομάδας της Μυτιλήνης στοχεύουν να παράσχουν ανάλογη φιλοξενία, με εκείνη που τυγχάνουν συχνά, στα δικά τους παιχνίδια στην Τουρκία και γι' αυτό το λόγο έχουν φροντίσει ώστε τα μέλη της αποστολής της AyvalıkGücü να έχουν ένα γεμάτο από δραστηριότητες πρόγραμμα πριν και μετά τον αγώνα, ώστε να αναχωρήσουν το βράδυ με προορισμό το Αϊβαλί, έχοντας απολαύσει την μονοήμερη παραμονή τους στη Μυτιλήνη.

Να θυμίσουμε ότι λίγες εβδομάδες νωρίτερα, επίσκεψη στη Μυτιλήνη είχε πραγματοποιήσει και η μπασκετική ομάδα της AyvalıkGücü, για αντίστοιχους αγώνες στο Κλειστό Γυμναστήριο της Νεάπολης.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey