Να εξαντλήσει τις πιθανότητές του!

28/05/2011 - 10:03 Τελευταία τροποποίηση στις 28/05/2011 - 10:12

Στην άκρη έβαλαν στον Όλυμπο Αγιάσου την ήττα από τον Ηρακλή το περασμένο Σάββατο και σκέφτονται πλέον μόνο το δεύτερο παιχνίδι στη Λήμνο, αποσκοπώντας να κάνουν ότι καλύτερο δυνατό για να εξαντλήσουν τις όποιες πιθανότητες έχουν για την άνοδο.

Ο Θοδωρής Παπαλόπουλος στην προσπάθεια να ανεβάσει το ηθικό και την ψυχολογία  των παικτών του, τους είπε ότι τίποτα δεν έχει χαθεί  και η νίκη είναι στο χέρι τους αν παίξουν όπως ξέρουν και μπορούν. «Το ξέρω θα είναι δύσκολα τα πράγματα στην Λήμνο, ο αντίπαλος έχει προβάδισμα μετά την νίκη αλλά όπως μας νίκησαν αυτοί έτσι μπορούμε και εμείς να το κάνουμε. Σας εμπιστεύομαι είστε καλύτεροι  και αποδείξτε το μέσα στο γήπεδο», τους είπε μεταξύ άλλων.

Προπόνηση σε πλαστικό
Στα αγωνιστικά τώρα ο Αποστόλης Λαλάς ο οποίος δεν έπαιξε λόγω τιμωρίας επανέρχεται στην ομάδα  και ο  ο προπονητής του στηρίζει πολλά πάνω του για να πετύχει το γκολ το οποίο θα  δώσει το κίνητρο και την ελπίδα για την ανατροπή του σκορ. Αγωνιστικό πρόβλημα στον Όλυμπο πριν την μάχη δεν υπάρχει κάτι που φυσικά χαροποιεί τον ίδιο τον προπονητή. Χωματάς και Αφαλωνιάτης ξεπέρασαν τους μικροτραυματισμούς των και θα ενισχύσουν τον Όλυμπο στην κρίσιμη σύγκρουση η οποία θα κρίνει τους κόπους και τους στόχους των δύο αντιπάλων.

Με βάση τα μέχρι τώρα δεδομένα ο Παπαλόπουλος θα κάνει μόνο μια αλλαγή βγάζοντας απο την ενδεκάδα τον Τρύφωνα Καρέτο περνώντας τον Λαλά, με τον Καλουτζή να αγωνίζεται λίγο πιο πίσω. Οι υπόλοιποι θα είναι οι Κοκκαλέλης, Σπάσι, Κουρβανιός, Τσαμπλάκος, Αφαλωνιάτης, Τόρρα, Καζάνης, Χωματάς, Ψαρρός. Θέση επίσης διεκδικεί και ο Στρατής Σκαρακάκης ο οποίος μπορεί να βοηθήσει με την πείρα του.
Μαζί με την αποστολή θα βρεθούν και άνθρωποι απο το συμβούλιο ώστε να στηρίξουν ηθικά τους παίκτες στην πιο καθοριστική μάχη που έχουν να δώσουν.

Μάλιστα οι παίκτες για να εξοικειωθούν με τις συνθήκες που θα συναντήσουν στον συνθετικό τάπητα του γηπέδου της Ατσικής, έκαναν προπόνηση στην Θερμή ενώ το ίδιο θα γίνει και την Παρασκευή τελευταία προπόνηση της ομάδας.

Παρά την θέληση των φιλάθλων να βρεθούν την Κυριακή στην Λήμνο και να βοηθήσουν τους παίκτες εντούτοις δεν βρέθηκε τρόπος μετάβασης αφού το ακτοπλοϊκό δρομολόγιο που υπάρχει δεν βολεύει ενώ η ομάδα θα μεταβεί αεροπορικώς στο ακριτικό νησί. Έτσι οι παίκτες του Παπαλόπουλου θα είναι μόνοι τους στο γήπεδο δίνοντας ίσως τον πιο μεγάλο αγώνα της ιστορίας τους με την ελπίδα να βγουν νικητές και υπερπρωταθλητές στον νομό.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey