Λαμπράκης, Γιακαλής και Σοφιάνης στην (προ)Εθνική!

08/06/2011 - 21:16 Τελευταία τροποποίηση στις 09/06/2011 - 11:30

Μετά τον νεαρό Πραξιτέλλη Βούρο ο οποίος κλήθηκε και αγωνίσθηκε με την Εθνική ομάδα των Παίδων της χώρας μας την χρονιά που μας πέρασε, την σκυτάλη παίρνουν τώρα άλλοι τρεις μικροί ποδοσφαιριστές από την Λέσβο οι οποίοι πραγματοποίησαν εξαιρετικές εμφανίσεις με την μικτή ομάδα παίδων της ΕΠΣΛ στο Ενωσιακό πρωτάθλημα και η παρουσία τους δεν άφησε ασυγκίνητους τους Ομοσπονδιακούς προπονητές Θεόδωρο Παχατουρίδη και Παναγιώτη Μολακίδη, οι οποίοι άναψαν το πράσινο φως για να κληθούν τα τρία παιδιά  από την Λέσβο στην προεπιλογή του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος.

Οι ποδοσφαιριστές αυτοί είναι ο Άρης Λαμπράκης  επιθετικός από τα Λιονταράκια ο Νίκος Γιακαλής αμυντικός μέσος από την ομάδα του Οδ. Ελύτη και ο Γιώργος Σοφιάνης επιθετικός από την ίδια ομάδα. Οι ηλικίες των παικτών που κλήθηκαν στην Παίδων είναι αποκλειστικά για παιδιά γεννηθέντα το έτος 1996 και θα πρέπει να βρίσκονται στην Αθήνα στις 16 Ιουνίου για δύο προπονήσεις που θα γίνουν και αν πείσουν για την αξία τους τότε ο δρόμος για μια θέση στην ομάδα  θα είναι ανοικτός.

Η ομάδα των παίδων το ερχόμενο φθινόπωρο έχει υποχρεώσεις σε ευρωπαϊκό επίπεδο και η επιλογή που θα στελεχώσουν την ομάδα θα γίνει από τώρα.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey