Ο Μουντανάρης στον πάγκο των παίδων της ΕΠΣΛ

21/09/2011 - 14:34

Ο Στέλιος Μουντανάρης είναι ο νέος ενωσιακός προπονητής της ομάδας των παίδων της ΕΠΣΛ καταλαμβάνοντας το πόστο του αποχωρήσαντα Ανδρέα Μοσχονησιώτη. Ο Μουντανάρης υπήρξε ποδοσφαιριστής στην ΑΕΚ και πέρσι τον Οκτώβριο ήρθε στην Λέσβο για μόνιμη εγκατάσταση.

Αμέσως προσλήφθηκε στην ακαδημία της ποδοσφαιρικής ακαδημίας του Οδυσσέα Ελύτη δουλεύοντας με αγάπη και πάθος για την δουλειά στα τμήματα της υποδομής. Το ήθος και η εργατικότητα εκτιμήθηκε από το διοικητικό συμβούλιο της ΕΠΣΛ που αμέσως αποφάσισε την πρόσληψη του για ενωσιακό προπονητή όταν η τελευταία ήταν στο ψάξιμο για προπονητή μετά την λήξη της συνεργασίας  της με τον Ανδρέα Μοσχονησιώτη.

«Ευχαριστώ την ΕΠΣ για το ενδιαφέρον προς το άτομό μου και υπόσχομαι να κάνω τα πάντα να τους δικαιώσω για την επιλογή τους αυτή», δήλωσε ο Στέλιος Μουντανάρης ξεκινώντας ένα δύσκολο έργο το οποίο αν πετύχει τότε θα έχει μεγάλη απήχηση στο λεσβιακό ποδόσφαιρο.

Παραμένει...
Η ομάδα των Νέων που φέτος λόγω της αποχώρησης πολλών παικτών που κατέληξαν στην ομάδα νέων της ΑΕΛΚ θα είναι ανανεωμένη σε όλες τις γραμμές, ενώ ενωσιακός προπονητής παραμένει για έναν ακόμη χρόνο ο Κώστας Βαριεμέζης με τον οποίο η ΕΠΣ ανανέωσε την συνεργασία. Οι δύο προπονητές θα έχουν την δυνατότητα να επιλέξουν τους ποδοσφαιριστές  στην πρώτη συγκέντρωση που θα γίνει στο ενωσιακό της Θερμής την ερχόμενη Δευτέρα το απόγευμα.

Για τους νέους ισχύει το μέτρο οι παίκτες που θα επιλεγούν να στελεχώσουν την μικτή θα πρέπει απαραιτήτως να έχουν χρόνο συμμετοχής με τις ομάδες τους στο πρωτάθλημα. Μάλιστα στην πρόσκληση που απέστειλε στα σωματεία η ένωση αυτά θα πρέπει να στείλουν μέχρι δύο ποδοσφαιριστές για δοκιμή. Οι φετινές υποχρεώσεις των δύο ομάδων είναι αυξημένες στοχεύοντας να κάνουν μια αξιόλογη πορεία με τον πρώτο γύρο να γίνεται στις 22 Οκτωβρίου στην Ρόδο. Στην ΕΠΟ εξετάζουν την περίπτωση ο θεσμός να αλλάξει και στον δεύτερο γύρο τα παιχνίδια να είναι μέσα έξω αν φυσικά το επιτρέπουν τα οικονομικά της Ομοσπονδίας.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey