Στεργίου: "Προσωπική δικαίωση..."

23/09/2011 - 12:49

Είναι γεγονός πως η εμπλοκή του ονόματός του στην υπόθεση των "στημένων" είχε προκαλέσει ντόρο. Από την πρώτη στιγμή ο Αρχιδιαιτητής της ΕΠΣ Λέσβου Θεόδωρος Στεργίου φώναζε πως δεν είχε καμία σχέση με τα όσα ανέφερε για τον ίδιο το αρχικό πόρισμα της Αστυνομίας, διατρανώνοντας με κάθε τρόπο πως ουσιαστικά χρησιμοποιήθηκε το όνομά του από "κάποιους" και πως δεν είχε συνομιλήσει ποτέ ο ίδιος προσωπικά με τον μεγαλομέτοχο της Ηλιούπολης Γιώργο Τσακόγιαννη.

Θυμίζουμε πως ο κ. Στεργίου, σύμφωνα με το τότε πόρισμα της Αστυνομίας επικαλούμενο την άρση του απορρήτου των τηλεφωνικών συνομιλιών του προφυλακισμένου Τσακόγιαννη, φερόταν αναμεμειγμένος στην υπόθεση του ύποπτου -για την Εισαγγελία- αγώνα μεταξύ Θρασύβουλου-Ηλιούπολης, στο οποίο σφύριζε ως βοηθός ο Λέσβιος διαιτητής Δημήτρης Βερρής.

Σήμερα που η υπόθεση αυτού του αγώνα παίρνει κανονικά το δρόμο προς τη δικαιοσύνη, με το όνομα του κ. Στεργίου να μη βρίσκεται μεταξύ εκείνων που τους ασκήθηκαν πειθαρχικές διώξεις. μιλώντας στο sportlesvos.gr δηλώνει δικαιωμένος από αυτήν την εξέλιξη.

"Κάποιοι βιάστηκαν να βγάλουν συμπεράσματα τότε. Ήταν μία από τις πιο δύσκολες στιγμές της ζωής μου καθώς ξαφνικά βρέθηκα να είμαι μπλεγμένος στις εφημερίδες στο μεγαλύτερο σκάνδαλο των τελευταίων χρόνων. Αυτοί που με γνωρίζουν καλά, από την πρώτη στιγμή σήκωσαν ασπίδα προστασίας επάνω μου και δεν πίστεψαν ποτέ πως μπορεί να είχα σχέση με κάτι τέτοιο. Εγώ από την πλευρά μου περίμενα υπομονετικά τη δικαίωσή μου και σήμερα μπορώ και να επιστρέψω πίσω τη λάσπη που κάποιοι μου έριξαν τότε και να συνεχίσω με ψηλά το κεφάλι, κάνοντας αυτό που αγαπώ. Εξακολουθώ να πιστεύω πως κάποιοοι έμπλεξαν τότε το όνομά μου χωρίς να έχω γνώση. Όμως ήταν από την αρχή πασιφανές στην ανάγνωση του πορίσματος πως εγώ δεν είχε συνομιλήσει ποτέ με τον κ. Τσακόγιαννη..."

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey