Πλούσιο ξανά το ποινολόγιο της ΕΠΣΛ

29/09/2011 - 10:13

Έχει γίνει μόδα φαίνεται κάθε εβδομάδα η πειθαρχική επιτροπή της ΕΠΣΛ να  ρίχνει καμπάνες στους άτακτους της αγωνιστικής που πέρασε. Την περασμένη εβδομάδα ήταν ο ποδοσφαιριστής του Αστέρα Ιππ Δ. Λημναίος ο οποίος τιμωρήθηκε με 5 αγωνιστικές ενώ  αυτή τη φορά ήταν η σειρά του ποδοσφαιριστή του ΑΟΑνάξου Δημήτρη Βλουτή να νοιώσει την μεγάλη τιμωρία που του επέβαλε η ΕΠΣΛ για την αποβολή του στο παιχνίδι της ομάδας του με τον Βύρων το περασμένο Σάββατο στο γήπεδο της Μόριας.

Ο Βλουτής είχε περάσει ως αλλαγή στο παιχνίδι και δεν συμπεριφέρθηκε κόσμια σε μια απόφαση του διαιτητή με αποτέλεσμα να βγει εκτός εαυτού να αντιδράσει άσχημα και για την απερισκεψία του αυτή να τιμωρηθεί με 6 αγωνιστικές. Πλήγμα αρκετά μεγάλο για τον ποδοσφαιριστή αλλά και για την ομάδα του η οποία θα τον στερηθεί σε κρίσιμα παιχνίδια.

Τις μισές αγωνιστικές θα εκτίσει και ο Κυριάκος Κουνιαρέλλης που αποβλήθηκε για βίαιη συμπεριφορά στο παιχνίδι του Ατρομήτου με τον Αετό λίγο πριν το τέλος και ως αρχηγός που ήταν του επιβλήθηκε ποινή 3 αγωνιστικών. Στο ίδιο παιχνίδι και για τον ίδιο λόγω αποβλήθηκε ο Αλέκος Βαλαβάνης των γηπεδούχων  στον οποίο επιβλήθηκε ποινή 2 αγωνιστικών. Ακόμη ο Χ. Πανταζής της Φίλιας τιμωρήθηκε με 3 αγωνιστικές στο παιχνίδι με τον Μακαρέα και από 2 αγωνιστικές οι Μαύρος του Παλλεσβιακού Γλεζέλλης του Έφηβου (αποβλήθηκαν στο μεταξύ τους παιχνίδι) και τέλος με  μία αγωιστική οι Σαλιάρης του Ορφέα Γιαννάκας του Κεραυνού Γιάννης του Μακαρέα και τέλος Μιμής του Πολιχνίτου.

Ακόμη στον ποδοσφαιριστή του Αστέρα Ιππ Δημήτρη Λημναίο που απολογήθηκε η πειθαρχική επιτροπή του επέβαλε ποινή απαγόρευσης εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους με οποιαδήποτε ιδιότητα για δύο μήνες και χρηματικό πρόστιμο 100 ευρώ ενώ του είχε επιβληθεί την περασμένη εβδομάδα ποινή 5 αγωνιστικών. Τέλος ο διαιτητής Κολαμπάς παραπέμπετε στην πειθαρχική επιτροπή για πλημμελή σύνταξη του Φύλλου Αγώνα.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey