Οι Μεικτές πάνε Ρόδο!

21/10/2011 - 12:27

Η μεγάλη ώρα έφτασε για τις μικτές ομάδες Παίδων και Νέων της ΕΠΣΛ οι οποίες ξεκινούν τους αγώνες του Πανελληνίου πρωταθλήματος προεπιλογής Εθνικών ομάδων "Good League ΟΠΑΠ",  διοργάνωση η οποία διεξάγεται στην Ρόδο την Κυριακή.

Η φετινή χρονιά θα είναι διαφορετική για τις δύο ομάδες, αφού η ομάδα των Παίδων παρουσιάζεται αρκετά πιο δυνατή και με περισσότερες επιλογές για τον νέο Ενωσιακό προπονητή Στέλιο Μουντανάρη, ο οποίος αισιοδοξεί στην πρώτη του παρουσία ως ενωσιακός προπονητής.ότι η ομάδα της Λέσβου μπορεί να τα καταφέρει να πάρει μια καλή θέση και στον δεύτερο γύρο που θα γίνει στην Χίο για να μπορέσει να προκριθεί.

Οι παίκτες που αποτελούν την αποστολή της μικτής ομάδας των Παίδων είναι οι εξής: Βασίλης Πιτσούλης, Μαγδαληνός Μαλιάκας, Γιάννης Βαλσάμης, Αλέξανδρος Παπαδόπουλος, Γρηγόρης Μαυραγάνης, Δημήτρης Λεβεντέλης, Αναστάσιος Χατζηγιοβάννης, Στρατής Σαλταμάρας, Παντελής Μιχαλακέλλης, Παναγιώτης Γιαννίκος, Δημήτρης Κεραμιδάς, Χαράλαμπος Βαγγελάκης, Μιχάλης Βέντος, Αντώνης Μακρής, Δημήτρης Ψάνης, Απόστολος Τηνιακός, Νίκος Κιντάκας, Κώστας Γιαννακουδάκης, Στρατής Ζαραδούκας, Φώτης Παπάζογλου

Με νέο πρόσωπο η Νέων!
Από την άλλη ο ενωσιακός τεχνικός Κώστας Βαριεμέζης πραγματοποίησε πολλές αλλαγές φέρνοντας ουσιαστικά νέο αίμα στην ομάδα των Νέων. Το μεγάλο πρόβλημα που είχε να ξεπεράσει ήταν οι παίκτες με τους  οποίους έπαιξε πέρυσι στο πρωτάθλημα και τώρα δεν τους έχει αφού οι περισσότεροι εντάχθησαν στο δυναμικό της ΑΕΛΚ και θα αγωνιστούν στο πρωτάθλημα των Κ 20 .

Έτσι επιστρατεύθηκε να ψάξει να βρει και να τους αντικαταστήσει με παίκτες που έχουν συμμετοχή με τις ομάδες τους. Ο Βαριεμέζης παιρνει στο νησί των Ιπποττών τους εξής. Δημήτρη Ματθαίου, Νίκο Γιακαλή, Γιώργο Σοφιάνη, Βασίλη Παρέλλη, Φίλιππο Κάκαρο, Παναγιώτη Αλεξίου, Αριστείδη Λαμπράκη, Κώστα Παπαδέλλη, Στρατή Τσίγκα, Γρηγόρη Παπαγιάννη,Νίκο Καρακλά,Αχιλλέα Κατσαρό,Γιώργο Αγριμάκη,Θωμά Σταρά,Ραφαήλ Κουκούλη,Μιχάλη Τρεμούλα.

Τα παιχνίδια ξεκινάνε την Κυριακή με την Λέσβο να αντιμετωπίζει στις 16.00 την αντίστοιχη της Χίου στο Ενωσιακό γήπεδο Δωδεκαννήσου, ενώ θα παίξουν ακόμη την ίδια μέρα τα Δωδεκάννησα με τις Κυκλάδες στο γήπεδο της Κοσκινού. Την Τρίτη αφού την Δευτέρα υπάρχει ρεπό η Λέσβος θα αντιμετωπίσει τις Κυκλάδες.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey