Στη σχολή UEFA A' o Σπανός

25/10/2011 - 13:48

Μετά το Σεμινάριο των Σχολών Ολυμπιακού στο Ρέντη (26-27.8.11) και το ταξίδι στο Λίβερπουλ (7-11.9.11), άλλο ένα ταξίδι στην Αθήνα για τον υπεύθυνο της σχολής Ποδοσφαίρου του Ολυμπιακού στη Μυτιλήνη, Βαγγέλη Σπανό.

Ο Μυτιληνιός καθηγητής Φυσικής Αγωγής και προπονητής ποδοσφαίρου, μετά το δίπλωμα UEFA B που πήρε το 2007, συνεχίζει την επιμόρφωσή του και εμπλουτίζει συνεχώς τις γνώσεις του.

Αυτή τη φορά παρακολούθησε τις εργασίες της 12ης σχολής υποψηφίων προπονητών UEFA A (1ο μέρος) που πραγματοποιήθηκε στον Πειραιά από τις 26/9 έως τις 7/10, υπό την επίβλεψη του Τεχνικού Διευθυντή της ΕΠΟ Αριστοτέλη Μπατάκη και των εκπαιδευτών Θωμά Σεντελίδη και Μιχαήλ Μητροτάσιου.

Τη σχολή παρακολούθησαν συνολικά συμμετείχαν 40 διπλωματούχοι προπονητές από όλη την Ελλάδα, μεταξύ των οποίων και οι παλιοί ποδοσφαιριστές Νικοπολίδης, Γιαννακόπουλος, Νταμπίζας, Γκούμας, Κοπιτσής, Καλύκας, Σίμος και Τασιόπουλος.

Τη σχολή τίμησαν με την παρουσία τους ο πρόεδρος της ΕΠΣ Πειραιά Στέλιος Μπρατσόλης, ο οποίος ευχήθηκε κάθε επιτυχία σε όλους τους προπονητές, καθώς επίσης και οι Αμανατίδης, Γκώνιας και Μπατίστα. Οι εργασίες της Σχολής περιλάμβαναν θεωρητικό και πρακτικό επίπεδο από τις 8:30 το πρωί έως τις 8:30 το βράδυ.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey