Έχασαν οι Μικτές από τις Κυκλάδες

26/10/2011 - 14:07 Τελευταία τροποποίηση στις 26/10/2011 - 14:59

Δεν είχε συνέχεια το καλό ξεκίνημα των Μεικτών  ομάδων της Λέσβου που συμμετέχουν στην πρώτη  φάση του Πανελληνίου πρωταθλήματος των Ενώσεων που γίνεται στην Ρόδο. Οι Νέοι ηττήθηκαν με 4-1 ενώ οι Παίδες γνώρισαν επίσης την ήττα με 1-0 από την αντίστοιχη ομάδα των Κυκλάδων σε παιχνίδια πάντως που ήταν στα μέτρα τους και μπορούσαν εύκολα να τα έχουν κερδίσει.

Στους Νέους ο αγώνας ήταν μοιρασμένος με την Λεσβιακή ομάδα να δέχεται πρώτη γκολ αλλά να ισοφαρίζει γρήγορα με τον Λαμπράκη και να χάνει σημαντικές ευκαιρίες για να πάρει τα ηνία της αναμέτρησης.

Ωστόσο αντί αυτού σε μια αντεπίθεση η ομάδα των Κυκλάδων πήρε εκείνη προβάδισμα στο σκορ και κάπου εκεί το παιχνίδι τελείωσε με τους παίκτες της Λέσβου να ρίχνουν λευκή πετσέτα να δέχονται άλλα δυο τέρματα και να χάνουν με κάτω τα χέρια από έναν ισοδύναμο αντίπαλο.

Στο παιχνίδι των Παίδων η Λέσβος ήταν καλύτερη σε όλη την διάρκεια του παιχνιδιού αλλά η αστοχία των παικτών της ήταν πρωτοφανής με αποτέλεσμα οι Κυκλαδίτες να σκοράρουν σε μια από τις ελάχιστες επισκέψεις τους και να πάρουν τελικά το τρίποντο της νίκης.

Αύριο οι ομάδες μας συνεχίζουν τους αγώνες αντιμετωπίζοντας την Ένωση των Δωδεκανήσων που είναι και η πιο δυνατή ομάδα του τουρνουά.

Οι συνθέσεις:
ΠΑΙΔΕΣ: Ζαχαρής, Μακρής, Μαυραγάνης, Σαλταμάρας, Βαγγελάκης, Παπαδόπουλος, Μιχαλακέλλης(55 Ψάνης), Γιαννίκος(41 Κιντάκας), Βέντος, Χατζηγιοβάνης, Γιαννακουδάκης(41 Τηνιακός)

ΝΕΟΙ: Ματθαίου, Σταράς(72 Κάκαρος), Πιτσούλης, Τσίγκας, Καρακλάς Κατσαρός(46 Λαμπράκης), Αγριμάκης, Αλεξίου(66 Μαλλιάκας), Παρέλλης, Κουκούλης, Γιακαλής.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey