Στην κορυφή οι Παίδες

31/10/2011 - 14:44

Έκλεψαν τις εντυπώσεις παίδες και νέοι της ΕΠΣΛ  καταλαμβάνοντας την πρώτη και τρίτη θέση αντίστοιχα στον πρώτο γύρο του ενωσιακού πρωταθλήματος στην Ρόδο και διατηρούν ελπίδες πρόκρισης αν περάσουν και από την Χίο.

Στα γήπεδα της Ρόδου έπεσε η αυλαία του πρώτου γύρου του πανελληνίου πρωταθλήματος μικτών παίδων και νέων από τις ενώσεις του Αιγαίου. Εντυπωσιακή εμφάνιση πραγματοποίησε η ομάδα των Παίδων της ΕΠΣ Λέσβου καταλαμβάνοντας την πρώτη θέση μαζί με την ΕΠΣ Δωδεκανήσου και αν δεν ήταν η απρόσμενη ήττα από τις Κυκλάδες να της φράξουν τον δρόμο, τώρα θα ήταν μόνη της στην πρώτη θέση και όχι με συγκάτοικο.

Πολλά συγχαρητήρια αξίζουν στον Στέλιο Μουντανάρη και στους παίκτες του που απέδειξαν ότι ξέρουν μπάλα και είναι καλοί ποδοσφαιριστές. Οι παίδες έβαλαν από τώρα τις βάσεις για την πρόκριση στον επόμενο γύρο της διοργάνωσης, αφού υπάρχει και ο δεύτερος γύρος που θα γίνει στην Χίο τον Ιανουάριο αλλά είναι στο χέρι τους να το πετύχουν. Ξεκίνησαν με εύκολη νίκη με την Χίο 4-1 (σκόρερ Βέντος,(2) Μιχαλακέλλης, Σαλταμάρας) για να ακολουθήσει η ήττα από τις Κυκλάδες με 1-0.

Στην συνέχεια κατακτήθηκε μια μεγάλη σε έκταση νίκη 4-0 με τα Δωδεκάνησα με τους Λέσβιους να παίρνουν ρεβάνς για την περσινή τους συντριβή στην Θερμή και μια νίκη που θα λέγαμε στο τέλος τους έδωσε την πρωτιά στον όμιλο. Σκόρερ της αναμέτρησης ο μεγάλος πρωταγωνιστής του αγώνα ο Παντελής Μιχαλακέλλης ο οποίος έκανε χατ τρικ ενώ δίχτυα βρήκε και ο Βέντος.  

Το τελευταίο παιχνίδι ήταν τυπικής διαδικασίας με την Σάμο αφού το 4-0 δείχνει περίτρανα την εικόνα που είχαν οι δύο ομάδες. Εντούτοις τα παιδιά του Μουντανάρη απέδωσαν και πάλι εξαιρετικό ποδόσφαιρο συντρίβοντας την αντίπαλο τους. Βέντος, Παπαδόπουλος, Σαλταμάρας και Χατζηγιοβάνης ήταν οι σκόρερ της Λέσβου ενώ μελανό σημείο αποτέλεσε ο σοβαρός τραυματισμός του Αλέξανδρου Παπαδόπουλου, ο οποίος σκόραρε και στην συνέχεια έσπασε το χέρι του σε μια διεκδίκηση της μπάλας από τον αντίπαλο του πέφτοντας άτσαλα στο χόρτο και η ζημιά δεν άργησε να γίνει. Με δύο λόγια η ομάδα παρουσίασε τον περσινό της κορμό αυτή που έφτιαξε ο Ανδρέας Μοσχονησιώτης και τον διαδέχθηκε πριν από λίγο καιρό ο Στέλιος Μουντανάρης ο οποίος κουμαντάρισε άριστα την ομάδα του στην πρώτη του στον πάγκο.

Αλλαγμένοι αλλά ωραίοι!
Η ομάδα των Νέων συγκροτήθηκε την τελευταία στιγμή από τον Κώστα Βαριεμέζη λόγω της αποχώρησης πολλών παικτών. Παρά τα μεγάλα κενά και τη σημαντική απουσία του Πραξιτέλη Βούρου λόγω Εθνικής που άλλαξε τα σχέδια της τεχνικής ηγεσίας, ο κ. Βαριεμέζης πήρε παίκτες που είχαν συμμετοχή με τις ομάδες τους στο πρωτάθλημα της Α΄ κατηγορίας και δικαιώθηκε αφού το εγχείρημα πέτυχε. Οι παίκτες που χρησιμοποίησε ο Βαριεμέζης τα έδωσαν όλα κυνήγησαν την διάκριση και αν εξαιρέσουμε την ατυχία που είχαν με Κυκλάδες και Δωδεκάνησα χάνοντας άδικα από τους αντιπάλους τους στα άλλα είχαν την ουσία και πήραν τις νίκες.

Η πρεμιέρα τους επεφύλαξε μια πεντάρα με την Χίο 5-1 με Παρέλλη και Λαμπράκη να σκοράρουν από δύο φορές και τον Σοφιάνη. Ακολούθησε η συντριβή τους από τις Κυκλάδες ενώ είχαν ευκαιρίες που δεν έγιναν γκολ. Με τα Δωδεκάνησα ξεκίνησαν αρκετά καλά άνοιξαν το σκορ στο τέλος του ημιχρόνου με καταπληκτικό γκολ από τον Παρέλλη και στην συνέχεια δέχθηκε την ισοφάριση στα μισά της επανάληψης (Μαργαρίτης) και έχασε το παιχνίδι στο τέλος με το δεύτερο νικητήριο τέρμα των Δωδεκανησίων(Γιώργου).

Ξέσπασε για τα ανεπιτυχή αποτελέσματα με την Σάμο στο φινάλε του πρωταθλήματος επικρατώντας με 6-0 με Παρέλλη και Σοφιάνη να βάζουν από δύο γκολ και Κάκαρο και Κουκούλη να πετυχαίνουν τα άλλα δύο. Οι νέοι τερμάτισαν στην τρίτη θέση αλλά έχουν και αυτοί ελπίδες πρόκρισης αν δουλέψουν μέχρι τον Γενάρη και παρουσιάσουν ακόμη καλύτερο σύνολο στην Χίο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey